![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Tamam hep destek tam destek. Bunu bütün taraftarımız yapar hatta yapıyoda. Fakan beni üzen şey takımda potansiyel yok. Fenere bakıyorum adamlar ligde sefilleri oynuyolar ama şampiyonlar liğinde güçlerini gösteriyolar. onlara bakıyorum istediklerinde oynuyolar bize bakıyorum hiç bişey yok. Üzüldüğüm tek nokta bu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Ne ligde ne şampiyonlar liginde istenilen sonuçları alamıyor farkındaysanız Marsilya'dan da Galatasaray'dan da aynı golleri yedik. Yine kaleci hatası 8 defans oyuncusu ceza sahası içindeyken golü yedik. Mesele şudur: Takım saha içinde yeteri kadar mücadele etmiyor, yenilirsin ama mücadele edersin, gol pozisyonlarına girersin. GS maçında da Marsilya maçında da anlattığım şeylerin hiçbiri olmadı. GS saldırdı biz seyrettik, soldan kaç defa orta kestiler ben sayısını unuttum maç berabere de bitebilirdi. Fakat Selçuk Dereli Arda'nın hareketini "yedi" ve penaltı verdi. Takım temposuz ve lideri yok Yönetim uyumsuz hiçbir yönetici derbi maça saatler kala "Benim teknik direktör adayım Lippi'ydi Ertuğrul'u gazeteden öğrendim" diyemez, dememeli. Seba yönetiminde meseleler aile içinde tartışılırdı medyada değil. Ertuğrul doğru yaptığı bişeyi bozdu sağ kanattaki Serdar Özkan-Serdar Kurtuluş ikilisini bozdu. Diatta'yı koydu ki Diatta bana göre Beşiktaşın oyuncusu değil. Delgado'dan bir oyun lideri olur mu olabilir, bu tamamen teknik kadronun onu motive etmesiyle ilgili birşey. Delgado'da yetenek var eksiği motive olamaması. Tello dikkat ederseniz isyan ediyor itiraz ediyor Tello iyi bir transfer. Hakan Arıkan ise bana kalırsa iyi bir kaleci ama gidecek çok yolu var. Yan topları hala problemli. Destek sonuna kadar ama Cumartesi günü oynanan şey aslında bir derbiden çok bir halı saha maçı gibiydi. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |