![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #42 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
arkadaşım beşiktaşımız zarar goruyor daha lig başlangıcında neler demişti bi liverpool marsilya maçlarını aldık ama naısl aldık zar zor aldık bi cesur oynatamıyor 1 0 ondeyizz geriye yaslanıyoruz hiç şu ana kadar da oyun değşikliğini yapamadı hep yanlış yaptı ben ertugrul hocanın adamlığına laf etmedim etmemde ama beşiktaşın başında şu anda durması zararlı hoca onumuzdeki maçları kesin alcaz dıyor buyuk zevk alıcaz maçlardan diyor ama zevk alamıyoruz ve iyi oynamak içinde gelecek goremıyorum bu şekilde .. lanet okudum beşiktaşa zarar verdiği için .Bole devam ederse daha da zarar verecektir .Yeter artık bi 8 : 0 dan sonra takımı bile ateşleyemiyor yenmek için yanlış adamlar yanlış kadro bıktık artık hemde çok...
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Buyuk hatalar yapıyor oğut verdi zevk alıcaz diye herkez keyfle seyredecek diye 1 : 0 ken bile maçın gideceğini biliyoruz o duruma geldik yapamicaksa oğut vermesin işine baksın .. vaatlerde bulundu hemde kısa zman ıcınde oyunu etkileyecek adamlar varken onları oyuna sokmuyo gidiyor oyunu yavaşlatan oyuncular ancak sokuyor .. geldiğinden beri bu yanlış devam ediyor bole gidiyorsa demk ki ocada bi yanlışlık var ...
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
Ertuğurul hocanın adamlığına lafım yok özel hayatı ayrı bu ayrı. Sadece şu anda beşiktaşa zarar veriyor oynatamıyor bunu savunuyorum oyunu iyi okuyamıyor tamam futbolcular skoru değştrir ama oyunu bi çok maçta okuyamadı hemde önemli maçlarda en azından bi oyun stilinde gelecek görülür ama hiç göremiyorum şu anda.Beşiktaşın daha fazla harcanmasını istemiyorum..Sabredeceksek tecrubeli bir hoca gelsin sabredelim genc hocayla olmaz sabretme işi...Ki daha önce gol kralı oldu stopperde oynadı ama karşılıgınıda aldı beşiktaştan...GEÇMİŞLE YAŞANMAMASI LAZIM ÖNEMLİ OLAN ŞU AN NE YAPTIĞIDI VE İLERİDE NE YAPACAĞIDIR .. Şu an ve gelecek vaad eden gormuyorum o yuzden de kalmasını sakıncalı buluyorum..
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | size war ya söyleyecek bişey bulamıyorm az önce rico konusunda rico demiş ki kontratıma uyucam takımdayım gitmiyorm demiş. arkasından birisi yazmış ki erturul hoca işi bilmiyo rico ya çok yüz wermiş. şimdi arkadaşlar rico nun sözünden bnm anladıgım şu bn paramı alıyorm maça çıksamda çıkmasamda kontratım war yiyosa atın.anlamını çıkartıyorm.siz erturul sağlamla nasıl bi alaka kuruyosunuz bn onu anlamıyorm bu kadar art niyetli olunmaz ki . ------------------------------------ bir diger konu 4 yılda 210 futbolçu transfer eden klübü 80m dolar borça sokan ,pafla oyniycaz diyip asla oynatan,sivas maçında yenilirsek çeker gideriz diyen snrada arada transfer yapıcaz diyen 8-0 lık yenilgiden snra hoca transferleri yaptı biz arada yeni oyuncular alıcaz diyen bir menajer(suçu direk hocaya atıyo kendisi melekde )dilini tutamayan atıp tutan bir başkan. bn şimdi bu kadar şey warken niye hocanın bırakmasını istiyim ya? suç takımdamı yönetimdekilerdemi?böyle bi yönetim warken hoca nın werimi süer olsa ne olur olmasa ne olur? futbolçular kendini kurbanlık koyun gibi hissediyolar aman şut çekmiyim başkan kıza ztn 8 oyuncu gidicek diyolar bni yollamasınlar bn en iyisi pas atiyim .... illa istifa ettiricez diyosanz birisini yönetimi istifa ettirin.snra hoca hala işini yapamıyo diyosanz o zmn gitmesini bilir.oda hepimiz kadar beşktaşlı hepimizden fazla beşiktaşa emek werenlerde bu takımın ender şampiyonluklarını o formada ter dökerek yaşayan bir hoca erturul hoca ona yapıcagımız en büyük saygısızlık alsın bawulunu çekip gitsin artık demek olur. saygılarımla | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar bu yonetımle ferguson gelse morınho gelse ne yazar.Ertugrul hoca napsın pekonlar gelse demıroren gıdecek kendı sıtedıgı adamları alacak.Demıroren donemınde kac oyuncu aldık kacı ıse yarıyor.Ertugrul hocayı rahat bırakın bence.haklı olan azbucuk elestırıler var ama hocanın elınde messı varda oyuna mı olyor bı cacık olmayacak ahlaksız oyuncularımız var.Akın gıtsın at yarıstırsın bıraksın futbolu gecen gune kadar savunanlar ve 4 yıldır elınde tutan yonetım suclu.Ya hırsızımız yanı rıco yatmak ıcın gelmıs buraya ne yapıyor bu takımda bedavadan para kazanyo yok bole ahlaksızlık.ya yıllardır futbolu ogernemeyen toramana ne demelı.Bakı bıle oynuyo besıktasta daha ne dıyelım hersey ortada.once yonetım borclarıyla berber sonrada ahlaksız futbolcularımız gıtmelı.Ertugrul hoca burda en az sorumludur tello bıle gordugum en ıyı hoca dıyor ee daha ne olsun.son olarak retugrul hocamızı sadece futbol ıcın elestırın burası sıyaset yerı dııl | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yönetimde hata olmasına var ben oyundan bahsedıyorum yonetimin sıkıntısı varsa oyunu etkilememesi lazımm yonetim komple istifa etsede sahaya cıkıp şahlanacaksın yurekli olacaksın ama hocanın geldiğinden beri hiç zevk alamadım kaç maçtır belli hocamızz oyunu okuyamıyor okuması lazım beşiktaşı kaldıramıyor zararın neresinden donmek kardır ..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | demirören istifa.................. tek suclu bu adam......................................yeter artık demirören.............................bırak yakamızı kurtulalım senden..............
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |