![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | herşey hocada bitmiyo malesef ertuğrul hata yapmıyomu yapıyo ama zico hoca bile sayılmaz ertuğrulun yanında ama fener nasıl top oynuyo zico çok mu doğru işler yapıyo kadrodaki yabancılar tello bobo delgado hariç alayı yollanmalı.diyeceksinizki bu oyuncuları ben mi aldım.diatta ya gelene kadar helguera-hyypia-navarro gibi isimler geçti yönetim alamıyosa hoca ne yapıcak hocanın tek hatası c.cole yerine higunei almasıdır. portoyu burda ezen marsilya ve liverpol maçını kazanan takımında hocası ertuğruldur.ertuğrula en az 2 sene şans verilmeli. ayrıca hakemler olmasa şuan liderdik en yakın rakibe 4-5 puan fark atmıştık.takımın gelişimin etkilemiştir bu süreç.ertuğrul yetersiz tecrübesiz diyenler feldkampı görmezlermi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | ||
| Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ![]() Adam gibi adam..Bu takım 3-4 senedir gol atamıyor neden oyuncular yanlış adamlar yanlış çıkıp Ertuğrul Hoca mı gol atsın..Şuan Beşiktaş'ımızda bir adam varsa yakışan Beşiktaşlılık duruşuna Ertuğrul Sağlam'dır.Ben bu yönetiminin rezil ettiği zamanlar yerin dibine girmiştim..Herkez gitsin Bombacı kalsın... | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | adam gibi transfer yapmassak kim gelirse gelsin farketmez
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bu gune kadar sağlama tam destek verdim ama dun kı maçtan sonra destek verilecek bişeyı kalmadı değiştirdiği 3 oyuncuda tam anlamıyla fiyasko higuen gibi bir oyucu orda dururken batuhan gibi birisini kurtarıcı olarak alıyor yeter artık bu kadarda olmaz resmen dalga geçiyor bizi mahvediyor akıllanması laızm eğer bursa ve porto maçıda boyle biterse bence artık gitmesi lazım fazla durduuuu | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |