![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kardes hig.. var yedekte onu niye oynatmıyo adam iyi oyuncu kalitesi belli yedekden ibarhimin yerine girebilirdi bak lucescu zamanında bundan daha kotuydu kadra ama super oldu adamlar onun sahesinde oyuncuyu uyuncu yapan hocadır bu nu bil
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Teknik hoca f,lan değilim bu sadece benim yorumum ve senin soylediğin gibi durumlar varsada daha sezon başında vaatlerde bulunmicaksın hoca sezon başında bı suru vaatlerde bulundu.Yapamicaksan kardeşim vaatle bulunmıcaksın bide oyun içinde oyunu etkilicek hamleler yapcaksın tamam hatasız kul olmaz mı olur ama cok fazla hata ustelik hiç hatalardan ders almıyo buda demekki hocada bi sorun var..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Turkıyede mac kazancaksan once defansın ıyı olacak bızde nerdeee.bı zamanlar ayhan vardı onun yuzunden oyun kurucu alınmazdı sımdı aynı durum sımdı defans ıcın gecerlı.evınde oynadıgın katlardan geldgın macta neden 1.70 lık forvetı oyuna alasın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya agbi bu 1 maçlık değill bu hocanın işi burası buyuk bir camia bunu bilincinde olması lazım burası kayserispor değil...Yapamicaksan gelmiceksin veya gelceksende sezon başında vaatlerde bulunmicaksın goreceks,iniz cok zevk alıncak cok koşan ekip olcaz dıye ya koşanları gorduk yuruyolar resmen ..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | luce onu yapmaz kardes luce adam gibi adam iyi bi teknik adam
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ertugrul hoca ya kotu demiyorum ama bazen cok kotu tercihler yapıyo napıyo bu diyosun ama luceye hayatta laf ettirmem o admın yeri baska luce herzman yenmek icin cıkmıstı maclara onun bi macdan once bu mac berabere kalsak yeter dedgini duymadım chealse yendigimiz macda bile mactan once galibiyet icin cıkıyoruz demişti ertugrul ise liverpol mmacına berabere kalsak da yeter diyo hoca farkı burdan
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |