![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Canım kardeşim haklı veya haksız olsam burası forum yorum yeri hoca oyuncu veya yonetim e haklı veya haksız yyorumlar yapmakta ozgur herkes burası naısl bi yorum yeriyse yorumunu yapıcaksın kimseye kısıtlamaya hakkın yok kısıtlayan biri olcaksa mederator ler var..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | MTN34 haklısın Luce hep yenmek ıcın cıkardı bizim yerli hocalarda hep bu vardır buyuk takımla oynadıgın zman bıle beraberlik bıle yeter havasından konuşmalar yapılırr.. Luce kesinlikle iyi bir hocaydı pozitif enerji veriyordu yenicez demekle beraberlik havasında cıkan bır hoca takımı negativ etkiler karşıdaki takımı yenebılcek gucte olsa bile
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dimi kardes haklıyım luce gibi adam yokkkk
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence gelecek var bu takımda.Kalemız saglam eger bırılerı 1.lıgde 2.sezonun gecıren hakan yuhlanmazsa.defansımızda toraman ve zan yurekten oynayan oyuncular ama futbol zekaları yok yanlarına oyunu bılen bı oyuncu alınırsa defans toplanır orta alanda tellomuz serdar ozkanımız ve bıraz duzelen delgadomöuz var sorun on lıbero ya cısse gonderılcek yerıen dah ıyısı alınacak ama para yok yada koraydan bıraz daha ıyı ucuz on lıbero bulacagız bunları yanayana oynatacagız.teknık olmasada cok hırslı olmalı yanı cıssede olmayan bu adamda hırs yok.forvete ıse bobonun yanına dagıtıcı hareketlı forvet alınmalı.serdar ozkan sadece sag kanatta kullanılmalı daha cok sey yapcam derken hıc bıse yapamıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence duygusal olmaya gerek yoooookkk.. Ertugrul u hepimiz severiz futbol oynadigi zamanlarda da böyle efendiydi,ama efendilikle is cözülse hersey güzel olacakti.. Dikkat ettim Ertugrul her mactan önce "Bu macta cok gol atacagiz,yok iyi futbol gösterecegiz "tarzinda biseyler söylüyor ama maclarda buna ben daha sahit olmadim..Tamam sansi yoktu Hakemlerdi,sakatliklardi,cezalilardi derken bir sürü puanimiz gitti ama bu takim oynarken zevk vermiyo asil sorun bu.. Bu takim bize gelecek icin ümit vermiyor.. ETUGRUL Hoca gözünü seveyim bak bizler bu ülkenin en vefali taraftariyiz, kac senedir sampiyon olamiyoruz ve bu seneyi de sayende bos gecircege benziyoruz, nolursun artik bize umut verecek biseyler yap ki seneye senden biseyler beklememiz icin isik ver.. Sen de eger basaramazsan ben bu takimin basinda bir daha Türk Teknik Direktör görmek istemiyorum... Asil sorun Ertugrul da da degil asil sorun Ertugrul daha hazir olmadan Besiktas imizin basina getirenlerde. Sezon basinda da sürekli yazdim sezon ortasi gelmeden ERTUGRUL gitsin diye bagirir bu taraftar diye, bence biz yaptigimiz haksizligin bedelini ödüyoruz bu takimin basina gelmek en cok SAMET HOCA nin hakkiydi. Umarim ben yanilirim da Ertugrul sezon sonunu görüp bizi SAMPIYON!!!! yapar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bilmiyorum çogu yerde yanlış tercihler.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yonetim adam gibi transfer yapmazsa hoca neyapsın. yıllardır hoca degiştirip duruyoruz artık anladıkki sorun hocalarda değişmiş. yonetimin akıllıca transferler yapması lazım. bizimkiler gunluk transfer politikalarıyla ancak bukadar başarı saglar. transfer yaparken sistemli dusunemiyolar menejerler geliyor bu size uygun diyor bizimkilerde hemen atlıyor sazan gibi. ondan sonrası hep aynı hikaye hoca yetersiz hoca futboldan anlamıyor.delbosque demi futboldan anlamazdı. dunyanın en iyi hocalarından biriydi. tam turkiyeyi tanımaya başlamıstı galibiyetler almaya başlamıstı ust uste,ama yolladılar. zaten y.demiroren pişman oldugunu soylemişti yoladıgına. artık o devirler eskide kaldı. ne ertugrul takımı bırakır nede yonetim ertugrulu bırakır...
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |