![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu heriflere gıcığım umarım malup edip gereken cevabı verir Ertuğrul hoca..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizi dünya tanıyor biz çarşıyız büyük taraftarız onlarda bizi kullanarak biryerlere gelmek istiyorlar kimse hiç bir gurup beşiktaş ve taraftarlarından büyük olamaz
__________________ biz seni karşılıksız sevdik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bekleyin bakalım ne olacak sizi her şartlarda yeneriz
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yha ark.lar bu selım abıyı bn tanıom tek kol selım dıyrlar... bıras nam yapmıs 1 kısı bursada okdr ! 1 sey dıyım bn gıdıyım mı gıtmıyımm dıe bklıyorum maçı bılet vermedıler bıze AMA SUNU SOYLIYIM GIDERSEM MAÇA BURSA GOL ATRSA KIMSE BNI AYAĞA KALDIRAMAZ OKDR ... hıc 1 kımse DAYAK DA YSEM ÖLSEMDE KALDIRAMAZ KIMSE BNI ... ama dusunuyorum dk. 80 o dk. ya kadr bnm takımıma orada kfr edıckler bn ses cıkarmıcam ama dk. 80 de bız gol atarsak BN NASIL TUTUCAM DIE DUSNUYORUM KNDIMI işte ÇELİŞKIDEYIM... bu serfsz VALI OLMASAYDI GIDICEKTIK NAÇA... ne gsl YIKICAKTIK ORAYI... ama İŞTE SANKI ADAM YIYOZ bız ızın VERMEDILER... YHA ne demıs çarşının NE OLDGNU bılıoz TABI BILIO GLDIK MI DARMADAĞAN OLUCAK BURSA BILIO ve ızın vermedıler TABIKIDE ... YUSF YUSF...ama ÇELİŞKIDEYIM USTUME COK GLIRSE CVREMDEKI bursalılar GIDICEM MAÇA gol atarlarsadA KALKMICAM bız ATARSAK nasıl durucam ONU DUSUNUYORUM KARAR VERICEM gıdp gıtmemekTE ...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | salak insan ya konuşmaya bak ahahahahha pkk lideri gibi konuşu o..... çocuğu sen kimsin lan ben bu itin adını ilk defa duyuyorum hanzo seni git dağına lan sen hırbo
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |