![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mekanımız bellidir İNÖNÜ zaten istanbul un göbeğinde okadar arAzide yok oralar değelendrilirse iyi olur
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencce yapamazlar yıılar sürer yapsalar bile...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
biz yüksekten uçarız ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 40 bin kapasıte neyav çarşı grubu ..nun 3.te bırını bıle almazz....3.te.3.ünü alcakkkı stad..tüm türkıye...kartal gooll goool goll kartal gollll golll golll kartal golll golll goll kartal golllll gollll gollll işte böyle inş oda olur ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | abi versinler araziyi hem avrupai görünüm hemde yüzlerce kişiye ekmek kapısı ne güzel işte yabancılara satarken iyide beşiktaşa gelincemi kötü ama arada abdullah gül olduktan sonra bu iş olur gibime geliyo. bide stat yapılıcaksa komple üstü kapalı stat olsunda gelenlerin kulak zarı patlasın
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | sanmıyorum ama bakcaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bu konuda yapılması gereken tek şey stadın yanındaki boş araziyi belediyeden alabilmek...Ondan sonrası bence çorap söküğü gibi gelirr..Stad konusunda bu yonetimin sıkı çalışması olduğu medyada yer alıodu...Yoneticilerimiz stadla ilgli bazı gorusler belirtmişti..Unutmayalım ki bu stadın kapasitesi bu yonetim sayesinde 32,500 kişiye çıktı gerçi kapasite arttırımına gidilecekse neden bu kdar az bir rakam içn stad yıkılmaz dı ama en azndan eskisinden daha iyi bir durumda şuandaa...Umarım bu proje hayata geçer..
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |