![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #15 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() Eleştirmediğin Kalmadı Burak,Higuain,Diatta,Toraman,Ertuğrul Sağlam.. Bunlar Sadece Gördüklerim Sana Kalsa Herşeyi Baştan Kuracaz Hersene Yaptığımız Gibi Hocayı Gönderecez 10-20 Topcu Gönderecez 1 Yıl Isınamadılar Diye Geçecek 2.Yıl Takviyeler Tutmadı Maya Oturmadı Hoca Onu Yerinde Oynatmıyor Sistem iyi Değil Vb.Vb.. Daha Akıllanmadık Ben Daha Bişi Demiyorum Elimizdekiler Sahip Cıkmayı Bile Bilmiyoruz Burak Kötü Futbolcu Değildir Yeteneklidir Ama Sahaya Yansıtamıyorsa Sorun Sadece Burakta Değil Hem Taraftarda Hem Yönetimde Hemde Kendisindedir.. Higuain Kendini Gösterecek Zaman Bulamıyorsa Sorun Yine Sadece Onda Değildir.. Herkesin Futbol Bildiği Bir Ülkede 1 Arpa Boyu İleri Gidemiyoruz İşte Böyle Yaparak Yap-Boz Tahtasına Çevirdiniz.. Hoca'nın Futbol Bilgisini Eleştirene Kadar Önce İstikrar Olmadan Başarı Olur Mu Bunu Düşün.. Güntekin Onay'ın Zamanında Yazmış Oldugu Bir Yazı Var Rijkard Hakkında ve İstikrar Hakkında Okumanı Tavsiye Ediyorum..
__________________ ..Not Found.. | |||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |