![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inşş
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | erken atarsak yeniliriz bencede! golü atınca takım geri çekilecek ve porto muhtemelen gol atabilecektir beraberliğide her zaman marsilya maçındaki gibi galibiyete çeviremeyebiliriz! onun için golü 80. dakika gibi atalım ve üst tura çıkalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | su ibrahim ne kadar deli oldugu belli oluyor ![]() en iyisi son 15-20 dakikada gol atmak tabiki berabere giderse o ana kadar
__________________ BESIKTASIM HAYAT SENSIN DÜNYAM SENSIN HERSEY SENSIN........... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Savunma yapmasını bilmeyen,kontra atağa çıkamayan,oyunu forse edemeyen takım,nasıl erken gol atınca macı alacak merak ediyorum.Yemeyin ,son 10 dakika atın.Başka türülü çok geriye çekilyoruz.Dayanamayız
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kontrollü oyun anlayışıyla maçı 0-0 a bağlayarak oynamak sonradan gol için gerekli hamlelerde bulunmak en mantıklısı.Erken gol doğal olarak savunmaya çekilip geriye yaslanmamıza ve baskı yememize yol açar bizde maalesef bu konuda pek başarılı bir ekip değiliz.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne alaka erken atarsak kazanırız ya ne zaman erken atsak yenıldık bencede
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |