![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence Kücük düsünüyoruz kücük.Adamlar transferde Lincon leri Roberto Carlos lari getirirken bizim sevgili hocamiz "TAKIMIN MADDI DURUMUNU DÜSÜNDÜM"diyecek kadar kücük.O zaman Ertugrul a bu takimin hedeflerini kimse anlatmadi mi?Kardesim transferde tek yetkili kis benmiydim. 3.sinif futbolculari ucuz diye toplayip daha sonra ne yapayim para yok diyecek kadar ucuz degil bu isler.Aklinca ucuz kahramanlik yapmak istedi ERTUGRUL kimsew kusura bakmasin. Besiktasi nasil bir takim oldugunu kendisi bizden iyi biliyor bu takimin hedefi Avrupa da basari Türkiyede sampiyonluk ise Yönetime gelirken basta diyecek o zaman, -Kardesim kusura bakmayin benim basarili olmami istiyorsaniz o zaman benim basarili olabilecegim adamlari alin diyebilecek kadar yürekli olmasi gerekirdi. 10 sen sonra tarih Ertugrul u "Adam gib ADAMDI"diye yazmayacak ya Sampyio oldu ya da kovuldu diye yazacak unutmayin. Madem yönetimin parasi yok ve senden Sampiyonluk bekleniyo O zaman cikarsi ve dersin ki. "Kusura bakmayin ben bu sartlarda Besiktas i sampiyon yapamam.cünkü sunlar sunlar eksik dersin,biz de seni anlamaya calisiriz."Ama adam geldiginden beri yok söyle güzel oynayacagiz yok söyle cok gol atacagiz deyip insanlari bosyere bekler durumuna sokarsan biz de cikip onu elestirirz ve onla bu isin olmayacagini söyleriz | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Her takıma bi Baki lazım ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | siz işte böle yaparak birbirinizi bölüyosunuz kesin atın adamın kellesini bi adamı daha kaybedelim.her zaman ERTUĞRULUN YANINDAYIM HER ZAMAN DESTEKLİYORUM SANKİ HER SENE İYİ Mİ OYNUYORUZ.işte hemen yenildik yine başladınız kuyu kazmaya şimdide sıra geldi ertuğrula değil mi.porto gibi takımı kolay kolay kimse yenemez anlayın artık bunu adamlar 2,5senedir yenilmiyolar siz nasıl yeneceksiniz şanslık çoktu bizde ama.yine de kimse bu malubiyeti ertuğrula maledemez.medya sizinle oyun oynuyor sizde hemen piyon oluveriyosunuz.medyada ki lerin tek amacı 2büyük yapmak beşiktaşı silmek işte sizde bu şekilde yaparak takımın içine nifak sokarak kutuplaştıryosunuz.ERTUĞRULUN ARKASINDAYIM HER ZAMAN TAM DESTEK sizin gibi köstek olanlar çok yok 3 -5kişisinizi.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |