![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya arkadaşlar herşey hocadada bitmiyor.. oyuncular ruhsuz iki topu zor yapıorlar gol desek bobo delgadodan başka gol atan yok bu takımın ciddi revizyona ihtiyacı var
__________________ Söz bizde beste beste bizde taklit yok.Mevzuda takmiyoruz geri viteseKadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
| | |
| | #5 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | ewet isTemiyoruzz... gençse deneyimsizseee gitsin önce tecrübe kazansın sonra gelsin... Ne o ya yeterr ne werdiki Bjk 'ye .. bundan sonra da bişey weremezzz... Ligte biLe işLer yoLunda gitmio daha iLk dewre bitmedeN 8 puan fark war.. bide sen gel yenildiimizde bile futbolumuz için aLkışLanıcazzz de ....GÖRDÜK !!!! YETER artıkk ....
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
| | |
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ne diyon ya sen 10 senede 1 şampiyonluğumuz war her şampiyonluğu kaçırdığımızda teknik tirektör göderdik bi h.lt olmadı her sene bi tekniktrektör alıyoz adam tam sistemini kurcak gönderioz böle olmaz bu işler elinizin hamuruylan konuşmayın öle yok gitsinde yok beceriksizde noluyoz öle adamın arkasında durccaksın önce sonra istediği adamı alcaksın iyi transfer yapıcan transfer olsun die yapmıycan ordanda boş boş konuşmuycan göndersen kimi getircen adam dicek bunlar benim oyuncum deil seneye bu sene bu sene bişi beklemeyin ıvırda zıvırda sonra oda şampiyonluğu yedimi oda gitsin 10 senedir böle bu hala akıllanmadınızmı yaw???????????????????????????????
__________________ BEŞİKTAŞ’LIOLUNMAZBEŞİKTAŞ’LI DOĞULUR | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | artık sölücek bişey bulamıyorum size ya cahilin son perdesi heralde bu.ne istiyosunuz ertuğruldan anlamadım ki yönetim değil deşimdi de medya sizi ertuğrulun üstüne gitmekle görevlendirdi dimi.bravo bence maşalık yapıosunuz.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar bu basiretsiz yönetim en büyük hatayı Delbosque'yi göndererek yaptı.Çoğu kişinin dediği gibi yapboza döndü takım bence takımda herkes eleştirilmeli Ertuğrul Hocaya sahip çıkılmalı.Otecrübeyi çok zor bir şekilde kazanıyor.Eminim ki en fazla 3 yıl sonra Türkiyede ve avrupada olay yaratacak.Ama bu taraftar onun arkasında durabilirse bu gerizekalı yönetim onu diğerleri gibi harcayamaz.Hatırlayın sezon başında nasıl top oynuyordu bu takım.Süper kupada eziklere nasıl şanssız yenilmiştik.Ne zaman mafya bozuntusu sinan geldi takımın gidişatı bozuldu.O yüzden taraftar olarak biz arkasında olalım hocamızın o güzel şeyler yapacak. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Son 10 yılda bir şampiyonluğumuz var!O 10 yıl içerisinde kaç teknikdirektör değiştirdik peki biliyormusunuz?Tam 10 tane...Yani sezon başına bir teknik direktör düşüyor Ve biz hala teknik direktör değiştirelim diyoruz.Daha akıllanamadık mı biz???Ertuğlul hoca gitti diyelim kim gelecek yerine.Diyelim hepimizin takdir ettiği, beğendiği lucescu geldi takımın başına.Geldiğinde bu takımın yarısını gönderir bea lucescu.Yüzlerine bile bakmaz!!!Ertuğlul hocanın hataları elbette var.Takımı korkak oynatıyor,risk almıyor vs. eleştirilere bende katılırım.Ama düzelecektir bunlar.Kadromuz biraz daha düzeldiğinde eminim ertuğlul hocada düzelecektir...Gerçekten ertuğlul hoca gidince bu takımın düzeleceğine inanıyormusunuz merak ediyorum... | ||
| | |
| | #10 | |||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
artemıs sozlerıne dıkkat et kımseyı alçak goremezsın sen--bız nasıl senın goruşune saygı duyuyosak sende duyacaksın--yorumunu yaptın okuduk daha ne dıye uzatıyosun..kımseye cahıl dıye hıtap edemezsın...
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |