![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | anlamam ki, el bizi bilmez.... Anlayamaz bu sevdayı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KAZIM MI? PARDON KAZIM GÜZEL OYUNCU MU KAZIM KAZMA.
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | kazma dediğiniz futbolcuyu beşiktaş alsaydı ne derdiniz çok merak ediyorum. yere göğe sığdıramazdınız. eğer biz büyük beşiktaş taraftarıysak doğru konuşmak lazım. çok önyargılısınız...
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hiç bir zaman karamsarlığa yer yok.. biz bu renklere gönül verdik ne kadar kızsaksa söylensekte gönlümüzde kartal var her zaman.. çArşı aLayına Karşı !
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizim ne kadar farklı bi taraftar olduğumuzu anladılar o yüzden çekemiyolar..ama ben genede taraftarın takımın önüne geçmesini istemiorm. artık takım da ii olsun yaa.çok üzülüorum..hep düzelicek derken gene sarpasarıo işler..ve daha çok bağlanıoruz. aynı aşta olduğu gibi kaçan kovalanır hesabı.. ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | yensede elensede hiç üzülmedim çıkmak gibi hedefim yoktu zaten uefa ya gitsek iyi olurdu ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |