![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence taraftar bu haftadan itibaren her maça asılmaı sanki lig yeni başlamış gibi.Takımımızın özelliklede hocamızın arkasında olmalıyız.Bu senede ligi en azından 2 bitirmeliyiz ki bunu çok rahat yapabiliriz.Sinanı gönderebilsek hoca çok daha hakim olabilecek takımına ama Çarşı bile para için sinana söyleiklerini yalamak zorunda kaldı.Demek ki başka işler dönüyor.Kimse bana Beşiktaş karışmasın diye sinana eyvallah ettik demesin yemezler.Çare belli ağalar bu sinan ve tüpçü gidecek dertler bitecek.Ama bizde onları gönderecek delikanlı taraftar yok demekki. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben beklediğimden fazlasını aldım beşiktaştan içerde oynadığı maçların hepsini kazanabilirdi helal olsun 7 yabancının en az 5 i çok kaliteli olmalı tello-delgado-bobo dışında bunu taşıyacak adam yok
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
AYNEN KATILIYORUM BU TAKIMLAN ŞAMPİYONLAR LİGİNDE 6 PUAN TOPLADIK LİGDE HAKKIMIZ ÇOK YENİLDİ BEŞİKTAŞIMIZI OSMANLI GİBİ HEMN İÇERDEN HEM DIŞARDAN YIKMAYA UĞRAŞIYOLAR İÇTEN YÖNETİM DIŞTAN YAZMAYA BİLE GEREK YOK BİLİYOSUNUZ AMA GENEDE ERTUĞRUL GİBİ İYİ BİR TEKNİKTİREKTÖRÜMÜZ VAR ALLAHTAN BEŞİKTAŞ ELFİRENİ ÇEKİLMİŞ BİR ARABADIR
__________________ BEŞİKTAŞ’LIOLUNMAZBEŞİKTAŞ’LI DOĞULUR | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
KATILIYORUM ADAMLARI ALIRKEN GEÇMİŞLERİNE BAKMIYOLAR GELECEK VARMI İSTİKRARLIMI ÖLE TARNSFER YAPIYO BİZİMKİLER İSE BU ADAM GEÇMİŞİ ÇOK İYİDİ BÜYÜK TAKIMDA OYNAMIŞ DİYİP ALLAH NE VERDİYSE SATIN ALDILAR
__________________ BEŞİKTAŞ’LIOLUNMAZBEŞİKTAŞ’LI DOĞULUR | |||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar iyi hoş tam destek her zamn destek katılıyoruz da unutulan birşey var beşiktaş 104 yıllık bir çınardır ve artık avrupada söz sahibi olma zamnı gelmiştir öyle artık bu sene olmadı seneye olsun diyerek birbirimizi kandırmanın anlamı yok .kimsenin fenere öykündüğü de yok fenerin başarısını kıskandığım günü görüceğime ölürüm daha iyi ancak fenerin bir üst tura cıkmasıyla kazandıklarını beşiktaşınsa porto yenilgisiyle kaybettiklerine bir bakalım; 1) fener 10 milyon euroyu kasaya koydu ki bu iki çok çok iyi futbolcu transferi demektir 2) roberto carlosla adını duyurmuştu şimdi para verildiği takdirde takıma gelmem diyecek oyuncu çıkmaz (beşiktaş bugün milyon verse ikna edemez çünkü herkes biliyorki o paralar ödenmiyorörnk: del bos,kleberson...) 3) nasıl bir dönem gs avrupa başarılarıyla türkiyenin takımı oldu fenerde bebe beliğin gözüne girip taraftar kitlesini büyütecek ki bu da satış ve para demek ( kimse biz yeteris demesin yarın bu nesil bittiğinde mezardan hortlayıp maça gidemeyeceğimize göre taraftar kazanmak gerek) 4) nasıl ki gs avrupa başarısı ile hakemlerin desteğini aldı fener de bundan sonra bizi temsil ediyolar diye koruyup kollanacaktır ki şimdiden öle Şimdi siz söyleyin poto maçı kazanılsaydı da bunlar bizim avantajlarımız olsaydı kötü mü olurdu tabi ki destek ama bu işte artık biraz daha rasyonel bakmakta ve rakiplerden ders almakta yarar var yoksa bize ne biz başkayız diyerek başkalarının başarılarından bişeyler öğrenmezsek kendi sevgimiz ve sadakatimizin verdiği huzurdan başka bişey kazandıramayız beşiktaşımıza
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Haklisin kardesim, bende diyordum portoya karsi kaybetsek eglensek fark etmezzz, ama benimafedersi ama uyuzuma giden yedigimiz iok gollllll, yani yazikkkkk, normal gol yesek böyle üzülmiyecemm ama olurmu öyle bi golll.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adamlar ne demiş golü göstermişler arkasından da RÜŞTÜ İŞTE BU YÜZDEN BARCELONA DA OYNAYAMADI hadi geçtim barçayı fenerde bile oynayamadı ama beşiktaş da oynuyor ve bize turu kaybettiriyor yazık dier kurtardıklarını yeseydi de hakkıyla geldi attı adamlar diyeydik ama bu kadar acemice olmaz
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |