![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hocamızın ve takımımızın arkasındayız,kötü günler geçirdiğimiz doğru ama hoca değişkliği ile hiçbirşey geçmeyecek elimize,olmadığını çok defalar gördük, başkanın da yüzü yoktur sanırım artık hoca değiştirmeye,istikrar önemli,başarı çok uzakta değil, takviye edelim takımı devre arasında,az ve öz adam alalım,çok daha iyi olacak bu takım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
kesinlikle haklısın meriç.sabahtan beridir bu savunuyorum ama anlatamıyorum ki ![]()
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 'ne oluyor arkadaşlar hani elensek de fark etmezdi?' sorusuna benim cevabım şu: çok inanmıştım;bu galibiyete çok ihtiyacımız olduğunu düşünüp iyi oynarlar diye düşünmüştüm..yönetime,eksiklere,hocaya rağmen savaşıp alırlar sanmıştım..üzüntüm ve kızgınlığım yenilmiş olmamıza değil;taktiksiz,tekniksiz yani stratejisiz oyun oynamamıza..ertesi günkü fb maçını izlediğimde 'beyine' ihtiyacımız olduğunu düşündüm..ara dönemde bir ya da iki tane kafasıyla tekniğini birleştirebilen oyuncu alırsak şuanki kadroyla iyi şeyler yapılır..takımımız armutlardan ibaret değil..şef lazım sahaya;arkadaşlarını yöneten yönlendiren.. ve güzel günler göreceğimizden hiç şüphem yok.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevinmek için sevmedik doğru ama Kahrolmak ve üzülmek için de sevmedik..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Benim için hiçbirzaman farketmez..Yola devam SAĞLAM SAĞLAM... Aklımda bir tek sen fikrimde birtek sen ne fark eder kartal sen hergün yenilsen.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar biz sevinmek için sevmedik biliyosunuzki biz herzamanki gibi BEŞİKTAŞ taraftarıyız bizim üstümüze düşen görev herzaman olduğu gibi kartalımızın şampiyonluklarına katkıda bulunmaktır köstek değil destek olalım büyüdüğümüz BEŞİK mezarımız TAŞ anlayın ulan artık hayatımız BEŞİKTAŞ
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gruplarla ilgili kendimizi kandırmayalım.İlk maçda rezil ettiğimiz porto (son dakika golü ile yenildik)grup birincisi çıktı.8 yediğimiz liverpool bile 2.çıktı.Yani birşeyleri biz başaramadık | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |