![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya ilk defa mı söylüyoruz anlamadım ki... yok tezahuratta bela var ondan yenemiyolar yok musalla taşı var çok itii geliyor kartal gol golg ol çok sinirli söyleniyor takım olumsuz etkileniyor. şimdide bu herkes kendi işine baksın
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Her maçta söylemiyorlar ama...Veyada ben duyamıyorum.Ankaragücüne özel herhal... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | sonuçta ilkez söylenmedi şimdi niye bukadar gündem oluşturuluyor anlamadım benim çok hoşuma giden bi beste hem bu hem de onikibuçuğu devirdik yetmedi dahası var .... diye başlayan beste ama insanları yanlaış yönlendirdiği için yapılmasını istemiyorum ama takım nezaman hava gitse bi yerderden bi kulp bulunuyo
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar evet bu tezahüratlar herzaman sölenio belki ama ztn bütün herkez BEŞİKTAŞ üzerinde yoğunlaşmış bi şekilde ve nereden ne bulabiliriz die bakılıo. herşeyiyle muhteşem bir taraftar bjk taraftarı ama bence bizlere laf gelmemesi için brz daha sakin davranmalıyız derim [tabi benim düşüncem...] | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/46526-esrarengiz-tezahurat/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-03-2008 15:05 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |