![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nobrenin faydadan cok zarari var artik takima.zaten alinmasi basli basina bir hataydi.gonderilmesi gereken ilk oyuncu.kadroda oldugu icin batuhan gibi adamlar sans bulamior.kosmayla besiktasin golcusu olunmaz,gol atarak olunur.kosmayla olsaydi atletizm subesinden birini alir 11e koyardik.
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taş Çatlasa Sezon Sonuna Kadar 3 gol atar anca ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adam gol a-t-a-m-a-z. bos kaleye kafayla gol bile atamyior. birde kurtariciymis. önce kendisini kurtarsin...
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bir baksanızda. bizde kim adam gibi gol atıyor. gol pozisyonuna bile giremiyoruz. attığımız gollerin çoğu iyi ataklar sonucu değil. baskı kuramıyoruz. fenerde tabii atar golleri. fener her maçı en az 8-10 gol pozisyonuyla tamamlıyor. bizse 2-3. yani birde neden nobreyi göndermek istiyorsunuz ki. adam buraktan da mı kötü. ibrahim akından damı. yerli statüsünde iyi bir ydek bence. | ||
| | |
| | #9 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık ilk yarı bitti şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız bana kalırsa sadece türk vadandaşlığından kurtarıyor durumu yoksa onunda isimi gönderilecekler listesine girerdi rico paşa gibi! ben nobrenin eziklerdeki gol attığı gibi bizdede gol atmasını isterim takımın gol sorunu var fırsatçı golcüler her zaman her durumda gol atar her maçta atamazsada mutlaka yarım sezon içinde illaki golle buluşur diye düşünüyorum ama gerçek şuki ofans bir takım değiliz birazda yalnız kalıyor birazda beceremiyor netice NOBRE = 0 ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |