![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
numa 2. geldiğinde 2si penaltıdan olmak üzere 4 gol attı. ilhan sakat bacağıyla reinalara flan kaçtı.çokta s.... deydi beşiktaş. sergeninde çoq şeyi var ama o adam herşeyin hakkını verdi bişi demicem.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Nobrenin goller atabilmesi için takımın bir ritm yakalaması lazım.Daha çok ofansif oynaması lazım.Altı pas içinde nobreyi ara paslarla buluşturmak lazım.Ama bunların hiçbiri olmayınca nobreden gol beklemek biraz haksızlık olur sanki...Nobre hiç kaleciyle karşı karşıya kaldı mı Allahaşkına?Bi kalsın hele, vursun auta veya kalecinin üstüne ozaman istediğinizi deyin adama.Ama adam pozisyona dahi giremiyor.Neden giremiyor peki, kendi becerisizliğinden dolayımı sanki.Top gelmiyor ki adama doru düzgün.Adam ortasahaya gidip top almaya çalışınca da olan nobreye oluyor...Belki avrupada oynayacak üst düzeyde bir golcü olmayabilir ama türkiyede rahatlıkla 15 gol barajını geçebilir bence...Zaten alınan yabancı bir santraforla(inş. tabi) nobre yedeğe çekilecek mecburen.Onun gibi yedekte bulunmaz herhal.Nobreyi satmak büyük hata olur... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar, nobre bugünde bos gecti. üstelik gözlük bile takmisti kalenin yerini daha net bir sekilde görebilmek icin. birdahakine dürbün yada teleskopmu versek. siz ne derseniz deyin, ben anti nobreyim. fenerden futbolcu istemiyoruz.... ![]()
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
bu adam gol a-t-a-m-a-z. bos kaleye kafayla gol bile atamyior. birde kurtariciymis. önce kendisini kurtarsin...
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya bir baksanızda. bizde kim adam gibi gol atıyor. gol pozisyonuna bile giremiyoruz. attığımız gollerin çoğu iyi ataklar sonucu değil. baskı kuramıyoruz. fenerde tabii atar golleri. fener her maçı en az 8-10 gol pozisyonuyla tamamlıyor. bizse 2-3. yani birde neden nobreyi göndermek istiyorsunuz ki. adam buraktan da mı kötü. ibrahim akından damı. yerli statüsünde iyi bir ydek bence. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık ilk yarı bitti şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız bana kalırsa sadece türk vadandaşlığından kurtarıyor durumu yoksa onunda isimi gönderilecekler listesine girerdi rico paşa gibi! ben nobrenin eziklerdeki gol attığı gibi bizdede gol atmasını isterim takımın gol sorunu var fırsatçı golcüler her zaman her durumda gol atar her maçta atamazsada mutlaka yarım sezon içinde illaki golle buluşur diye düşünüyorum ama gerçek şuki ofans bir takım değiliz birazda yalnız kalıyor birazda beceremiyor netice NOBRE = 0 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |