![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
sizin gibi taraftarlar olduktan sonra yönetime artık ben bişey demiyorum.sizin yüzünüzden sürekli geriliyoruz mantalitenizi değiştirin artık.beşiktaş'a zarar veriyorsunuz. yönetimde sizin gibi taraftarlara yaranmak için günüğ kurtarmak adına sizin dedikleriniz yapıyor kimi zaman
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
sizin gibi ön yargılı taraftarlar varken zor ilerleriz. makalele yi alırken yaş sorunu yok türk oyuncu oldumu yaşlandı bugün tugay 37 yaşında ing. de oynuyor
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON Konu bjk19.03 tarafından (17-12-2007 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
yafff sen beni neden anlamak istemiyorsun arkadaşım.olayları hep saptırıp duruyorsun.ben sergen düşmanı değilim ama benim önceliklerim beşiktaş'tan yana,millet uzaya giderken biz tam tersini yapıyoruz sergen gelse nekadar başarılı olucak bize artık istikrarlı sağlam forvetler defans oyuncuları lazım eee tabi genç olmalarıda önemli bi faktör.rico diyorsun delgado diyorsun senin beğenmediğin delgado 4 haftadır beşliktaş'ı uçuruyor sen maçları izlemiyorsun galiba.konuyu almışsın milliyetçiliğe kadar getirmişsin nato kafa nato mermer.söyliyecek bişeyim yok senin gibi birine al sergen i tepe tepe kullan.
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
nato mermer nato kafa lafınıda cahilliğine veriyorum hakaretle üste çıkmak size özel galiba ben sana gidipte saçı uzun aklı kısa birine laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor desem hoş olur mu.bide milliyyetçilikle ne alakası var sergen vurdum duymaz bir dünya starı bunu fenerlisi cimbomlusu kabul etmişken sen delgado ile kıyaslıyosun delgado gencecik çocuk herhalde bir tercih yapmak gerekse delgado ama sergenin delgadonun arkasında durmasının ne zararı var
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |