![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Duygularım ağır basıyor birşey demiyeyim en iyisi ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
görüyorum ki seninle futbol anlamında bi orta yolda buluşamıcaz.bu anlamdada kendini geliştirmen gerektiği çok açık ortada bi konunun bu noktalara gelmesi geerçekten entersan.tabi bu saatten sonra sana futbol dersi verecek değilim.ama kendi hırslarınıza beşiktaşı alet etmeyin.bir sergen diye tutturmulsun sanki sergen beşiktaş'tan giden sergen mi köprünün altından çok sular geçti beşiktaşlı futbolcuların yaptığı çalışmayı sergen e.şehir de yapabiliyormu atıyorum geldi ne verecek beşiktaş 'a sergen en formda zamanında bile son 30 dk giriyordu maçlara tamam çevirdiği çok oldu beşiktaşa verdiği emeklere yıldız bi futbolcu oluşuna itirazım yok ama hesaba katmadığın bir nokta var oda sergen artık eski sergen değil.biz sergen in keyfinimi beklicez,sergen gününde olsunda çıksın maçın skorunu değiştirsin maçı kurtarsın.ayrıca hiç düşünmüyormusun sergen gelirse diğer futbolculara etki edecek.onlarında forumlarını düşürecek.sergen in bu saatten sonra beşiktaştaki yeri teknik yönetimdir.ancak bu şekilde beşiktaş'a yarar sağlıyabilir.
__________________ ![]() Konu DeNiZ tarafından (17-12-2007 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaşı aş ewi ile karıştırıyorsn galiba??? çock esirgeme kurumu degil burası o gelsin otursn bu gelsin otursn.yeterince oynamayıp oturan adam war ztn. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
katılıyorum bana gore sergenın kalıtesını turkıye konusuyo ama rıcardınho nun kalıtesı ortada basarıları ortada ....Sergen Gereksiz ve ibrahim akını bıtıren odur dıer genc oyuncularda bataklıga gırmesın..... ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İleride teknik eleman olarak takımda hizmet verebilir.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ricoyu dünya tanıyoda ne oluyo bana ne katkıs var avrupada ne yapmış
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gitsen ne farkeder kalsan ne farkeder diyorum ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
sergen gelmemeli çünkü bu kadarıda fazla yollayıp yollayıp geri almak komik ama sergen gelse iş yapmaz demek çok farklı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ondan şüphen olmasın sergen kendi diyor td olarak gelicem diye derse yapar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |