![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | |||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
katılıyorum sana arkadaşım
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
![]() | ||||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beceriksiz ve BENCİL...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence Ibrahim Akin a da cok sans tanidik Burak a da.Hicbir takimda sansini bu kadar kötüye kullanan futbolculara bu kadar sabir gösterilmez ama bu cocuklar iyi niyetten de anlamiyolar.. bence ikisi de kiraya verilmeli ve gittikleri takimlarda takip edilmeli sezon sonuna kadar eger bir kipirdanma olursa tekrar sans verilebilir ama benim ikisinden de umudum yok.. Yazik onlarin yerinde olmak icin can ata binlerce genc futbolcu var ve onlar bu nimeti geri zekalica tepiyorlar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | katiliyorum ama o son dk ne goller kacti bu kadarda olmaz ya..Bobo olsun burak yilmaz sanki niyetleri gol atmamakdi...
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burak sezon sonuna kadar KİRALIK verilmeli şans bulabileceği bi takıma bu çocuğun top oynaması kendine güven kazanması lazım çok açık şekilde topa vururken korkuyor kötü vurursam düşüncesi varsa bi topçuda ondan hayır gelmez ki burak sürekli bunu yapıyor kesinlikle kiralanmalaı kaybetmemeliyiz onu
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |