![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() |
Gökhan Zan 1 ay yok! Beşiktaş'ın dün akşam Fenerbahçe ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Gökhan Zan, 1 ay sahalardan uzak kalacak.Beşiktaş'ın defans oyuncusu Gökhan Zan, dün akşam oynanan Fenerbahçe derbisinin 17. dakikasında topa vurduğu sırada sol bacağını tutarak acı içinde yerde kalmıştı. Zan'ın, sol üst adalesinde lif yırtığı olduğu ve bu futbolcunun Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Liverpool maçı kadrosundan çıkartlıdığı öğrenildi.Öte yandan, Gökhan Zan'ın bu sakatlığının ardından yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. 04.11.2007 ![]() Kaynak : DHA | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gökhan Zan'ın müzmin sakatlığı artık kabak tadı verdi. Böyle olacağı belli olmasına rağmen sezon başında kaliteli bir stoper transfer etmediler. Diatta beş para etmez. Şimdi 1 aylık süreçte hem ligden hem de şampiyonlar liginden kopma ihtimalimiz var hem de çok yüksek! Yönetim 3-5 kuruşun hesabını yaparken bunları hiç göz önünde bulundurmadı. Ocak'ta savunmaya Edmilson veya Tudor alınmalı ama herşey için çok geç olabilir... Liverpool maçına bence bu 11 ile çıkmalıyız. Rüştü Reçber Serdar Kurtuluş--Koray Avcı--İbrahim Toraman--İbrahim Üzülmez Ali Tandoğan--Serdar Özkan--Cissé--Tello Delgado Bobo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | diattanın oyununu hiç beğenmiyorum yandık şansa bakya ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gökhan Zan hep sakatlanıyor..anlamıyorum ki neyi var kartalımın..of ![]() Diatta beni çok korkutuyor! gerçi şu sıralar biraz düzelme var gibi..kafa toplarını artık almaya başladı! önceden tırsarak giriyordu..şimdi biraz daha koşuyor artık! ama bilmiyorum,Diatta ile olcak gibi değil! Hele Liverpool maçı..eyvah eyvah!
__________________ Beşiktaş'ım...hayat sensin!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | gökhanın sakatlanması kötü oldu bencede..ama hakanın yerine kalede rüştüye yer vermeliyiz bumaçta..ve forveti 2 li yapıp bobo ve higuenden faydalanmalıyız die düşünüyüorum..higuen çok teknik bi oyuncu nereye kaçacağını iyi biliyo bu konuda vatandaşı delgadoylada iyi anlaşıyolar oda onların arkasında iyi beslerse patlama yaparız..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne diattasi arkadaslar. oynayacak tek birisi va o da Ibrahim KAS, oglan masallah canavar gibi. Gökhan alsin basini cehennem olup gittsin. Hangi isimize yaradi ki. Onun ve Toramanin bireysel hatalari yüzünden az mi sacma gol yedik. Bunlarin beceriksizligi yüzünden 3 seneden beri halimiz yaman..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | dun akşam topa vururken sakatlandı..Ben böyle sakatlık gormedim yaa..Zaten dardanelspordan beri Gokhan cok sakatlanan bi oyuncuydu..Buna artık yonetimin veya teknik kadronun yapacağı bir şey yokkk...Burda birinn birşey yapması gerekiosa bu da Gökhan Zandır..Biraz dikkat ediceksin Gokhan kardeşim kendinee...Artık yeter...Bir sezonda en cok sakatlanan oyuncu sensin takımdaa...Bu sakatlıgın da oyununa yansıyorr...Dikkat etmelisin kendinee..Oğrenemedin şunu yaa...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |