![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cevap çok açık ve net sonsuza dek ölene kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Sevinmek için sevmedik! Beşiktaş sevgisi şampiyonluklarla ölçülmez!!!!!!!
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | SONUNA KADAR !...
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
kardesım bnm doğdugumdan berı şmp. yaşadım 100 yıl dan oncekını pek hatrlamıom ama yaşadım 17 senedır bjk lıyım SEVINMEK ICIN SEVMEDIK.... GIDER GIDER HANI 1 SOZ VARDIR bılırmısnz bılmem YERYUZUNDE 1 türk KALDIGI SURECE BU dava dwm EDICEK DIE bundanda esınlenerek YER YUZUNDE 1 BJK LI KALDIGI SURECEDE BEŞİKTAŞ BITMEZ...herkes GITIN bn yıne kalırım ![]()
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu sewda bitmez hasret bitmez isteyene gider hiç farketmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Beşiktaşlılık başka birşey.Sadece başarı için beşiktaşlıyım diyenlerde beşiktaşlıyım demesin.Çünkü biz futbol takımını değil beşiktaşı seviyoruz.Bir beşiktaşlı eğerki gerçek beşiktaşlıysa hayatının her yerinde beşiktaşlı olduğunu belli eder hayatını ona göre düzene koyar.Ben şahsen böyleyim.Hayat felsefem beşiktşla başlar beşiktaşla biter ister deli diin ama bööyle işte.BEŞİKTAŞLILIK BAŞKA BİRŞEY... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |