![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ![]() Kartal'a red, Charlton'a yeşil ışık! Vestel Manisaspor'un Slovak futbolcusu Filip Holosko'nun talipleri arasındaki rekabette son nokta! Yıldız futbolcunun transferi için İngiltere temsilcisi Charlton Athletic ile görüşmelerin sürdüğü ve Beşiktaş'tan daha iyi bir teklif yaptığı bildirildi. Kulüp Profesyonel Futbol Şubesi Sorumlusu Semih Vardarer, Beşiktaş'ın Holosko'ya karşılık 2 milyon Avro ve 2 oyuncu teklifini geri çevirdiklerini belirtti. Semih Vardarer, şu bilgileri verdi: ''Beşiktaş'ın teklifi bizim için cazip değil. İngiltere'nin Charlton Athletic takımının bize sunduğu teklif daha cazip. Onların önerisi ile bizim istediklerimiz arasında az bir fark kaldı. Konuyu bir kez daha oturup değerlendireceğiz. Ama kesinlikle söyleyebilirim ki Holosko, Türkiye'de oynayacaksa Vestel Manisaspor'da kalacak.'' Öte yandan, Beşiktaş maçındaki davranışı nedeniyle Holosko'nun cezalandırılacağını belirten Vardarer, ''Beşiktaş maçındaki disiplinsiz hareketleri nedeniyle bu oyuncumuza ceza verilecek. İkinci yarı hazırlıkları da çarşamba günü başlayacak'' dedi. Kaynat: AJANSSPOR | ||
| | |
| | #2 | ||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya holoskoyu almayalım yaaaa çok para ence o parayı başka bır transferde değerlendırelım belkı çoğu arkada bana kızacak ama ben holoskoyu o kadarda beğenmedımmm
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
| | |
| | #3 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 6-7 milyon euro olması imkansız Beşiktaş o paraya avrupanın en iyi forvetlerinden birini alır. en fazla 3.5 milyon euro 1-2 futbolcudur. holosko iyi bir futbolcu ama haber ne kadar doğru ben bir kaç defa yanıldığını gördüm faik gürsesin. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | hayırlısı
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ucuza akacaklarsa iyi de bi ton para vereceklerse gerçekten yazık derim.! | ||
| | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beyler para bakımından haklısınız gerçekten çok ama holoskonun futbolculuğu ile ilgili yorum yaparken biraz daha dikkat etmek gerekir bence dalga geçiyor olmalısınız eğer boş adam diyorsanız. Adama gelen tekliflere bakınca bunu görürsünüz ki onu da geç adam harbi oynuyor herkes pivot santrofor filan diyorda belki takım o sistemde oynamayacak manchesterin pivot forveti mi var her takım böle oynayacak diye bi kural mı var bence holosko ekonomik açıdan uçuk bi fiyata alınmazsa çok iyi bir transfer 2 sene ye kalmaz ok daha fazlasına satabiliriz...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalannnn habermiş c.atlatic 8m onermiş oraya gidecek
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |