![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Karsılıksız sevdık dıye bosunamı soyluyoruz eger bole en zor gunde bole yaparsak bızım obur ezıklerden oyuncularını doven taraftardan ne farkımız kalır
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu oyuncular dayagi hakkediyor. ama Besiktasli durusu var bizde, asla fbliler gibi olmayiz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iste farkimiz bu bizim,, her zaman takimimizin yanindayiz!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
sevinmek için sevmedik ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
aslada onlar gbi olmayız... febe ezik takımı gbi deiliz ama bizimkılerde haketti biras ama okadar düşmicez ki farkımız olsun... bizim taraftarımız heryerde konusuluyo asla vazgecmıyenler.. LADİES OF BEŞİKTAŞ
__________________ ![]() YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | londra çarşıyı görmedinizmi arkadaşlar maçın sonuna kadar tezahürat yaptılar hemde sıcağı sıcağınayken maç biz burda böle yapmayalım.. her zaman destek lazım !!!
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | punto nun her mesajlarında takımızı zedeleyici ve alaycı yorumları var. yani ezik olma ihtimali yüksek bannn.! Bunları hepsi vatan haini sonuçta farklı yenilen Bir TÜRK takımı ama adamlarda beyin yok...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
sevinmek için sevmedik ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ben maç sonunda acayıp uzuldum ya ![]() KORKUTAMAZ BİZLERİ MUSALLA TASI ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ BEªİKTAªI...
__________________ ![]() YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben belcikada kaliyorum, ve belcika kanali maci canli gosterdi, resmen Turkler ( ozellikle besiktaslilar ) rezil oldu butun belcikaya. Carsiya sesleniyoruz, ASI RUH geri donsun! eziklere, fenerasyona, gsye: Ya tam susturacagiz ya kan kusturacagiz
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ARKADASLAR BU KOTU GUNUMUZDE BILE TAKIMIMIZA OYLE SAHIP CIKALIM OYLE DESTEK VERELIMKI ANLASINLAR BIZIM GIBI BASKA TARAFTAR OLMADIGINI,, BILIORLAR AMA BUNU YUZLERINE VURMANIN EN II ZAMANI BENCE!! SEVINMEK ICIN SEVMEDIK!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |