![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kimi getiriceksiniz peki ? cok merak ediyorum ...alayına isyan Sonuna kadar ertugrul sağlam ! sizin gibi kolpalara inat ! | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #4 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya git işine ya ![]() ![]() ![]() ![]() o kim ya beşiktaşa el kol harekete çekin hasiyetsiz ********in biri ankara maçında çarşıya harekete çeken biri sen ne diyosun ya ayrıca teknik direktör olarak nesi var ki sadece anadolu takımlarını beşiktaşa karşı hırslandırıp bize çelme takması var bu adamdan önce yönetişm gidecek evet ertuğrul cok hata yaptı ama yönetim gidecek araksındayız demişti araksında olacaklar artık başka çareleri yok del bosque geldi bişey yapamadı bu yönetimle kimse bişey yapamaz sende samet diyorsun sadece gülüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() geçin artık bu işleri
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | senin begenmedigin ertugrul fifanın 20 kisilk listenin icnde sametin ne basarısı warmıs ki onu istiyorsun? ![]()
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ERTUGRUL KALSIN!!!!!!!!!!! TÜPCÜ GITSIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________ | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |