![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kazım Kanat zaten çarşıya yüklemiyor bu suçu.Çarşının içine sızan! kendini beşiktaşlı zanneden kişilere karşı söylemiş bu sözleri.Bencede çok doğru şeyler söylemiş kazım abi...Önlem almak şart.Nasıl olur bilmem ama Çarşı bunuda halletmeli.Halledecektir de... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Kazım Kanat 2.yazın oluyor..Bunları yapan çArşı lı değil o maskenin altına sığınmış insanlar bize Beşiktaşlılık Kültürü lazım...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | kesinlikle katılıyorum türk halkı değerlerini kaybettiği gibi beşiktaşta kaybeye doğru gidiyor. hem başkan hemde bir kısım taraftar (kesinlikle çarşı olarak nitelendirmiyorum.çünkü maçta alen bile bazen laf geçiremiyip papaz olduğu insanlar grupler var)
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bunları yapan çArşı lı olamaz çArşı maskesinin altına girmiş insanlar lütfen bunları çArşı ya yüklemeyin..30 yıllık emekle abilerimizin buraya getirmiş olduğu bir ruh var orta da bilelim...! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya bi bayan olarak sölüorum.laf atmalarını bırakın geçen ben maça tek gittim dolmabahçe yolunda çocuğun biir kolumdan tutdu resmen gel beraber maça gidicez die.esrarı içince sapıtıolar ama bunu çarşıya yüklemek doğru değil..sadece beşiktaşlı duruşunu bilmeyen insanlar bunlar
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |