![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | manisa bu transferle bize iyi kazık soktu geçmiş olsun hepimize olan beşiktaşımıza oluyo boşa paralar ve futbolcular gidiyo 3 senede fenerin yaptıgı ve gönderdiği topçu sayısına bakın bide bizimkine bakın bizimkiler parayı sokaktan topluyo BEN BU KADAR REZALET BİR YÖNETİM GÖRMEDİMMMMM YAZIKLAR OLSUN BEŞİKTAŞLILIGIMDAN UTANIYOM ÇÜNKÜ HEP KAZIK YİYOZ
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER!!!!!!!!! | ||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne yeteneği ya burak bile daha yeteneklidir bazıların yabancı sevdalısımıdır nedir higuen ne yaptıya yetenekli adam ilk maçlardan gösterir kendini bobo gibi bobo geldiğinde herkes nerden çıktı falan derken hatta spor yazarları bile ben (ilk maçta gol atmıştı da) beğen miştim yetenekli adam ilk maçtan belli olur higuen porta maçında bulduğu şansı kaybetti aiton bile 6 ay oynadığı sezonda goller atmıştı bu adam iyiçıkarsa birşey demem ama bence fasa fiso..........
__________________ gidin ya d&d | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | diatta rico baki nobre yozgatlı gitsin ... higuain kalsın ... Adamın yeteneği var .. kaç tane maç oynadı sanki !? | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Biz istedik uzun boylu ,yırtıcı forvet bunlar aldılar Higuen benzeri Holosko.OLMADI
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
| | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | murat şahin mi ayıptır abi ya ne diyosun sen
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |