![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | diatta rico baki nobre yozgatlı gitsin ... higuain kalsın ... Adamın yeteneği var .. kaç tane maç oynadı sanki !? | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | katılıyorum.Adam ı hiç oynatmadan gönderiliyo begenmedi diye.Oynatmadıgın adamı nasıl begenmessin anlayamıyorumm.
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | higuaini gönderip holoskoyu alıosn zihniyete bak yuhhh
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ali tandoğan ın yerinde oynayacak iyi adamın varmı YOK OZAMAN SUS BOŞA DIRDIR ETME SANA DAHA ÖNCEDE YAZDIM BAŞKA KONUDA CEVAP VERMEDİN .ALİ TANDOĞAN DIŞINDA DİĞER DEDİKLERİNDE HEM FİKİRİM ANCAK ALİ TANDOĞAN GÖNDERİLEMEZ .SALAK FİLAN DİYE DE KONUŞMA NE OLURSA OLSUN ONLAR BEŞİKTAŞIN FUTBOLCUSU HAKARET EDEMEZSİN.HADDİNİ BİL. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Giden tüm oyunculara yeni futbol yaşantılarında başarılar Beşiktaşımıza yaptıkları hizmetlerden ötürü de teşekkürler.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |