![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() |
'Buraya kadarmış arkadaşlar!' ![]() Beşiktaş'ta yolların ayrılacağı isimlerle Sinan Engin görüşmede bulundu. 29.12.2007 Beşiktaş'ta yolların ayrılacağı isimlerle dün Sinan Engin görüşmede bulundu. Engin, sezon başında transfer edilen Lamine Diatta ve Federico Higuain'e teşekkür edip, kendilerine kulüp bulmalarını istedi. Ricardinho'ya da mesaj gönderen Engin, Sambacı’dan teklifleri değerlendirmesini talep etti. Ayrıca takım ile yapılan toplantıda, aklında soru işareti bulunan futbolcuların sorunlarını dile getirmeleri istendi. Fazla forma şansı bulamayan genç yeteneklerin de kiralık olarak gönderileceği öğrenildi.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla üzülürüm şu higuen gönderilirse adamda yetenek var bakında görün gittiği takımda isminden nasılda söz ettirecek o yetenek var bu adamda
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | katılıyorum.Adam ı hiç oynatmadan gönderiliyo begenmedi diye.Oynatmadıgın adamı nasıl begenmessin anlayamıyorumm.
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya ali nobre yozgatli bunlar niye gönderilmiyor anlamadim bosubosuna para veriyorlar bu salaklara | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Biz onlari istemedigimiz kadar onlarda istemiyorlar.. onlar manyakmi ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Eee artık gönderin bir zahmet.Öyle veya göndermek zorundasınız bu oyuncuları...Ali tandoğan,nobre,yozgatlıyı şimdi göndermeye gerek yok.Onlarıda gönderirsek pafla çıkacağız herhal maçlara.Adam kalmayacak çünkü.Bu sezonu bunlarla atlatalım ilk önce.Sonra gidenler tek tek ortaya çıkacaktır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ali tandoğan ın yerinde oynayacak iyi adamın varmı YOK OZAMAN SUS BOŞA DIRDIR ETME SANA DAHA ÖNCEDE YAZDIM BAŞKA KONUDA CEVAP VERMEDİN .ALİ TANDOĞAN DIŞINDA DİĞER DEDİKLERİNDE HEM FİKİRİM ANCAK ALİ TANDOĞAN GÖNDERİLEMEZ .SALAK FİLAN DİYE DE KONUŞMA NE OLURSA OLSUN ONLAR BEŞİKTAŞIN FUTBOLCUSU HAKARET EDEMEZSİN.HADDİNİ BİL. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |