![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ali Tandoğan konusunda kesinlikle katılıyorum o kazmanın sağ bekte oynamasına başından beri karşıyım adam bek oynamaktan gram anlamıyor. Baki dersen son haftalarda gayet formda bir şey söyleyemeyiz sonuçta yedek oyuncu lazım oluyor. Rico yu ise zaten gödnermeye çalışıyorlar ama malum. Ben inanıyorum ki artık formsuz kötü oyuncuların hepsi tek tek gönderilecek ve bu çok doğru bir uygulama sürekli futbolculardan patlama beklemekten bıktık oynayamayan gitsin kardeşim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | |||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Burak yetenekli Akın yetenekli falan filan artık bu tip futbolculardan bir şeyler beklemek istemiyorum bundan eminim benim gibi herkes de sıkılmıştır. Zamanında Okan Koç, Sinan falan bunlarda da çok yaşamıştık. Bizde oynayamıyorlar kardeşim gitsinler başka yerlerde gösterebiliyorlarsa kendilerini göstersinler yolları açık olsun. Ben Holosko nun sevgisini söylerken şunun için söylemiştim bu yüzden alınması iyi oldu demedim. Dememin sebebi şuydu herkes tutturmuş yok siyahi forvet yok nouma tipi forvet yok şu ruhuyla oynuyo niye gitti falan. Holosko da bu lafları söylüyorsa eminim gelecek bütün siyahi forvetlerden fazla o formanın hakkını verecektir. Tabii ki sırf bu yüzden adam alınmaz... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Holosko yu resmen aldık mı arkadaşlar? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burakla ibrahim akın arasında çok büyük farklar var ibrahim akın 3 4 sezondur bu takımda ve hiçbir zaman iyi bir performas gösteremedi burağı 2. sonuki burak geçen sene ne çok iyiydi nede çok kötü kiralık verseler yine eywallah adam kendi oynamayı sevdiği bölgeden fazla oynayamayacağı bölgelerde oynadı bi insan böyle nasıl gelişirki zaten bi cristiano ronaldo nasıl oluştuki adam 17 yaşından beri sürekli 11 oynayan bi adam böyle bi adam kendini geliştirir tabi 11 oynarken hiçmi kötü oynamadı oynadı çok oynadı ama nooldu bugün dünyanın en büyük yıldızlarından biri demek istediğim futbolcuna gereken öenmi vermezsen bazı şeyleri ii empoze edemezsen ronaldinho olsa yine bi bok olmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam..! teşekkürler.! hayırlısı olsun.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | abi ronaldinho cristiano ronaldo falan diyorsun da bu adamların hepsi ne oldum değil ne olacağım diyen adamlar. Her zaman kendilerini geliştirmek için bir şeyler yapan antremanlarda sürekli rakiplerine karşı kullanmak için yeni özellikler çalışan adamlar. Cristiano Ronaldo son zamanlarda sol ayağını çok iyi kullanmaya başladı mesela, Ronaldinho da artık şov adamı olmak yerine takım oyununu geliştiriyor. Burak boyunu çok aşan işlere kalkışıyor maç sırasında önce kendini yeterince geliştirmeli sonra böyle şeyler denemeli. Bence oynadığı bölgeyle çok çok fazla alakası yok. Burak gerçekten isteseydi bugün Manisa yerine 2 sene sonra BJK dan İtalya ligine gidebilirdi ama ben artık Burak tan pek bir şey olacağını sanmıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |