![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Besiktas yonetimi buyuk bir transfere imza atti 5milyon+2 futbolcu sanki ronaldinoyu almislar gibide anlatiyorlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşım Beşiktaş Takımını versen ronaldinho yu alamazsın.Benim anlamadığım Burak Yılmaz takasta gitti,kusura bakmayında ben bunu kar olarak görürüm.Koray Avcıya gelince gitmesini bende istemezdim ama Holosko gibi bir oyuncuyu alacaksan fedakarlık edeceksin.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
belki iyi oyuncu olabilir ama verilen paraya degermi o onemli onuda yakinda gorecegiz sezon basindada cok istedikleri adam aldilar devre arasi yolladilar kimse cebinden vermiyor o paralari Besiktasin paralari o paralar | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ne günlere kaldık.....! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bencede
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Allah taraftara sabır; Yönetime akıl; Bizim futbolculara ruh ve onur versin artık dicek laf yok geçmişler başa istedikleri gibi oynuyorlar milyonlarca beşiktaşlının hayalleri ile...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | satın abi sizde satın .... ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1- bu yönetim tarnsfer yapmayı bilmiyo 2- holosko sadece 4büyüklere top oynayan bi topçu, sahada gezinir durur!! 3-bizim zaten bu tip oyuncularımız vardı! 4-bize carew, koleer, cole vs. gibi adam lazımdı.. 5-holosko katkı yapabilir ama asla 5milyon euro+koray+burak değerinde bi topçu değil 6- 3. kaptanımız koraya haksızlık yapıldı 7- orta sahadan top gelmedikçe isterseniz 11 tane forvet çıkartın sahaya hiç bişi yapamazsınız.. 8- bir zamanlar real madrid in yaptığı hataya düştük.. sürekli forvet oyuncusu alarak gol sıkıntınızı çözemezsiniz!! 9-higuanin e , diaatta ya kaç maç şans verildi ?? 10- yönetim istifa!!!!!!!!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |