![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen katılıyorum ertuğrul çok büyük hata yapıyor bunu yollamakla
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
| | |
| | #5 | ||
| kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | denememi yapıcaz kardeşim maçlarda ?? iyi performans göstersin bi maç ertesi maçta ii oynasn snra formaya hak kazansın...kaç maç bi bobo yada delgado gibi oynadıda forma şansı wrmediler ? | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | [quote=waitforme;535743]denememi yapıcaz kardeşim maçlarda ?? iyi performans göstersin bi maç ertesi maçta ii oynasn snra formaya hak kazansın...kaç maç bi bobo yada delgado gibi oynadıda forma şansı wrmediler ?[/quot haklsın kardesım...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | higuain bana gore fazla forma sansi bulamadi... hep ikinci yarida oyuna girdi ... ilk 11'de sadece 5-6 kez basladi her alde tam bilmiyorum yanilabilirim.. daha fazla sans verilmesi gerekiyor | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | çalım yeteneği gelişmiş bi oyuncu ama şut ve pas oranı düşük tekniği güzel bi oyuncu ama holosko 3 tane higuain eder | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |