![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben de katılıyorum sana higuen e kesinlikle gereken özen ve imkan sağlanmadı be hala bu oyuncunun iyi bir çıkış yapacağına inanıyorum gereken fırsat verilirse o yetenek var higuende bunu nasıl göremez ertuğrul haca onuda anlamış değilim
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Higuain i göndermek saçma olur bence bi devre daha durmalı takımda... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | oldu arkadaşlar biz şampiyonluğa oynuyoruz deneme tahtasımıyız midd. şampiyonluga oynamıyor 1 hafata onu oynatır öteki hafta başkasını şampiyo nluga oynayan takımda kadro değişir mi sık sık ya ? getirip deneyelim ya tutarsa hesabı fıkra gibi ya
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyi bır oyuncu olabılır holosko yerıne takımda tutulsa o paraya bır 10 numara alsak olurdu ama ertugrul hocanın holosko sevdasına hem bu adma gıdıyo hem koray burak +5 mılyon euro | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BOBO İLK GELDİĞİNDE KİM BU DİYORDUK... AMA ISRARLA OYNATILDI VE BUGÜNLERE GELDİ.. SERDAR KURTULUŞ, SERDAR ÖZKAN vs. SÜREKLİ OYNATILDI.. HAKETTİLER.. SERDAR KURTULUŞ UN İLK MAÇINI HATIRLIYORUM, AYAKLARI TİTRİYORDU.. HİGUAN İN MEVKİSİ DAHA ZOR, MUTLAKA GOL ATMAK ZORUNDA .. BENCE HİGUAİN E ŞANS VERİLMEDİ AYRICA BU ADAM GÖKTEN DÜŞMEDİ İSTEYEREK İZLENEREK ALINDI | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |