![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Holosko kötü oyuncu değil, ancak stiline baktığınız zaman Bobodan fazla bir farkı olmadığını görüyosunuz. Açık alan bulduğu zaman etkili olan bi oyuncuki bunlar Bobo içinde geçerli. Şahsi fikrim kapalı defansları açabilecek birebirde çok iyi çalım atıp adam eksiltebilecek ve teknik kapasitesi yüksek br golcü alınmalıydı ki Bobo ve Nobreye tamamlayıcı olsun. Burak ve Korayın bonservislerini aşağı yukar 5 milyon euro olarak hesaplarsak toplam 10 milyon euro gibi bi bonservis bedeli ödenmiş oluyorki bu bedelle dışardan çok iyi oyuncular almak ve takıma ismi ile ttecrübesi ve klası ile cok sey katacak bi adam getirtmek çok raat şekilde mümkündü. Sonucta olan olmus ve Holosko artık bizim oyuncumuz. Daha fazla adamı yıpratmamak lazım. hakkımızda hayırlısı olsun
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben şahsen koray,burak,üzülmezi zerre kadar beğenen biri değildim bana deyinki şu özeliikleri var burağın vestel maçında gol yolundaki acizliğini tam 4 pozisyonda gördük birinde atamazsın tamam 2 yede tamam ama 3 ve 4 çüş dedirtir artık holosko o pozisyonu bize karşı yakalasaydı bizim kova hakanı 4 kere avlardı resmen korayda deyinki bana şu maçı güzel oynadı sırf fb macında son golü attığı için duygusal davranıyorsunuz arkadaşlar oynamayan topcu bobo bile olsa göndereceksin kardeşim parası marası da pahalı değil holoskonun bence çokta iyi oldu yani helal olsun holoskoya burak ve korayda kalan oyunculara örnek olur inşallah başlarına neler geleceğini anlarlar umarım ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | 1.si başkanın parası varki 5 te veriyo 10 da verir demek ne anlamadım babasının parasını mı veriyo bu beni çok alakadar eder 2.si holosko iyi topçu ama yanlış kadroya geldi bizim aradığımız adam değil 3.sü o paraya avrupadan daha kral topçu getirirsin.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | holoskoya kötü diyen yok kardeşim holoskoya 5+ koray + burak verlieceğine 6 ya zaten serbest kalıyordu verilir suanda korayla burağın değeri 1 milyon eoru oldu madem öyle burakla koray satılır hadi fazla değil 2 ye satsınlar ikisini 1 milyon euro yine kar bunlar ticaret yapmayı bilmiyor ayrıca holosko bizde inş iş yapar bu ligi tanıması avantajımız ama o paraya cisse ronaldo gudjohsen falan gelirdi 16 trilyona yakın mal olmuş acıklanan paraya göre az para mı bu bu seneki yönetimin zararı 35 trilyon az para mı ? 13-14 trilyon del bosque 3-4 trilyon higuain diaatta ikilisi 6 trilyona yakın para rüştü yozgatlı 16 trilyon holosko 34 trilyon daha hakan arıkanları delgadonun ricardinhonun cissenin tellonun paralarını katmıyorum onlar helali hoş olsun bunlar ben sadece sokağa atılan parayı söylüyorum size ya size tek kelime söylüyorum abi eğer bir ifabrikasındaki bir işçisi demirörenden ameliyat parası için 5 milyar para istese demirören onu ne yapar bence direk kovar ama bizim BEŞİKTAŞIMIZIN senin benim verdiğimi paralarla trilyonlarla adam sokağa saçıyor kısacası YÖNETİCİ gibi değil TARAFTAR gibi davranıyor beşiktaşlılıgına laf yok bizim için ağlayacak kadar beşiktaşlı ama yöneticilik yapamıyor bir gün önce zenci adam gelecek diyorlar ertesi gün holosko bitiyor maçlara pafla cıkacaz diyor sonra açıklamasını yutuyor maçtan sonra affanla ismet istifası istiyor asıl istemsi olan ulusayou akrabası oldugu için unutuyor madem onu sevmiyorsun nie federasyon başkasnı seçildiğinde onun için ağladın ? masaya yumrugumuz vurdukmu kimse kalmaz diyor daha çok puanlarımız çalınıyor 3 saatte carlosu getiririm diyor bizi rezil ediyor carlos fenere gelince carlos gibi adam alcaz diyor diaatta higuain geliyor ya son olarak carew'i 3.5 e getirmiş bir adam holoskoya nasıl 5 + burak ve koray verir bu nasıl ticarettir holoskoyu yazın 10 milyon euroya satsanız bile kar edemiyorsunuz çünkü ona verilmiş yıllık parası ve bonservisiyle verdiğiniz 2 futbolcu var yani 5 milyon bonservis parasıda cabası biri bana ticarette %400 zarar nasıl olur göstersin işte beşiktaşımız %10 zarar olur %20 olur hadi zorla %50 olsun ama bu neredeyse %400 zarar ya yazıktır günahtır o kadar giden paralara trilyonlara
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadasım zaten kımsenın holoskoya bışey dedıgı yok ınsallah holosko ıı olur beşıktsımıza ama koroyında hakkını yeme sen ıı hatırlıyamıyorsun heralde koray bu takım için cok sey yaptı ne cabuk unuttun kadıkoyde feneri kalecisiz 10 kişi yendiğimiz takımı hanı dıyorsun ya tek basına mac kurtardımı dıye onu bızde oynayan ve transfer edilen futbolculardan kacı yaptı ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=D.AMOKACHİ;535999]Holosko kötü oyuncu değil, ancak stiline baktığınız zaman Bobodan fazla bir farkı olmadığını görüyosunuz. Açık alan bulduğu zaman etkili olan bi oyuncuki bunlar Bobo içinde geçerli. Şahsi fikrim kapalı defansları açabilecek birebirde çok iyi çalım atıp adam eksiltebilecek ve teknik kapasitesi yüksek br golcü alınmalıydı ki Bobo ve Nobreye tamamlayıcı olsun. Burak ve Korayın bonservislerini aşağı yukar 5 milyon euro olarak hesaplarsak toplam 10 milyon euro gibi bi bonservis bedeli ödenmiş oluyorki bu bedelle dışardan çok iyi oyuncular almak ve takıma ismi ile ttecrübesi ve klası ile cok sey katacak bi adam getirtmek çok raat şekilde mümkündü. Sonucta olan olmus ve Holosko artık bizim oyuncumuz. Daha fazla adamı yıpratmamak lazım. hakkımızda hayırlısı olsun[/quotFikriüüYorumuna saygı duymakla beraber sana katılmadığımı belirtmek isterim.Holosko ve Bobo'nun aynı stilde oyuncular olduğunu söylemişsin.Holosko Bobo dan tamamen farklı bir forvet daha çok gezgin bir forvet...Son vuruşları Bobo ya kıyasla son derece başarılı ayrıca kaleye etkili şutlarda çıkartabilen bir oyuncu.Bu sebepten ötürü ikisi birbirini iyi bir şekilde tamamlayacaktır.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |