![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     SİVAS MAÇI SONRASI GUZEL BIR SEY SOYLEDINIZ SAHADAKI FUTBOLCULARA SITEM ETMESELERDI DIYE AMA BIZIMDE CANIMIZ YANIYOR CADDEYE CIKAMIYORUZ INSALLAH 15 GUNLUK ARADA DUZELIR HERSEYDE BUNDAN BOYLE GUZEL MAÇLAR IZLERIZ    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
|    la joujou  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     aynen..    dokunaslar ağlicaz nasıl aynı coşkuyu koruyabiliriz ki.. 
				__________________   ![]() Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda Ne Mutlu ki Bana BEŞİKTAŞLI Doğmuşum!!  |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
|    la joujou  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     hepimiz doya doya göğsümüzü gere gere beşiktaşlıyım demeyi çok özledik ne zaman beşiktaşlıyım desek bi burukluk var içimizde..    bu taraftar bunu haketmiyor kendinize gelin!!! 
				__________________   ![]() Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda Ne Mutlu ki Bana BEŞİKTAŞLI Doğmuşum!!  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 21   ![]()  |     Alıntı:  
 ![]() 
				__________________   AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM...  |  |||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    1903-1984-2008  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Bu Başkan ve Yönetim gitmedikçe ALAYI gelse düzeltemez Beşiktaşı..!       |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 23    ![]()  |     Bu sene beşiktaşın toparlanmsaı çok zor bu taraftarın gönlünü almaları lazım onunda nasıl olacağını söylediler zaten tribünler !!    
				__________________   KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR..  |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  Yaş: 47  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     Alıntı:  

__________________      |  |||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |