![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
arkadaşlar kızmak yok ne guzel fıkrınızı beyan edıyorsunuz... ama benım takıldığım nokta bobo oldu bence çok faydalı ve boylede devam edecektır inanın.. Ya Bobo olmasaydı ![]()
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bobo geldiğisene bir gol atmıştı antepe sol kanattan adlı adamı geçti sol çaprazdan içeri girdi sağ 90 na çaktı ben bunu yapsım isitiyorum serdar tello orta yaptığında edunun luganun servetin songun üstünden kafa vurup gol atsın istiyorum yoksa bobo taraftarın sevigilsi liverpolu maçında attığı gol kalite gol keşke bukadar kendini geliştirdi birazda hava hakimiyetini geliştirse daha hareketlilik kazandırsa paha biçilemez
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | carew 3.5 verdik holoskoya 5+ 2 topçu neyse ![]()
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | abi lütfen holosko müthiş topçu die bir konu var orda baya uzun bir yazı yazdım bakarsan aynı yerlere vardıgımızı görürsün zaten bende anlamıyorum babasının parasını bu kadar basit harcarmı yazık ya
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı: bobo çok iyi bir stanrofor olsa yönetim kesinlikle bir forvet oyuncusu daha almaz neden dersen biz genelde tek forvet oynuyoruz bobo'nun yanında delgado oynuyor. avrupadan elenmiş sadece lig için (senin görüşüne göre) bobo nobre, hugien ligde forvette yeterli olması lazım ama yönetimde bobo nun çok iyi bir oyuncu olmadığını bildiği için bir forvet tarnsferi daha yaptı. gerçi transferin ne ölçüde doğru olup olmadığı tartışılır o başka bir mevzu ama bobo çok iyi bir forvet değil anlatmak istediği bu. ama burada sakın beni yanlış anlama kötü de demiyorum. zaten dersem saçmalımış olurumç bence yönetimin ilk orta sahaya transfer yapması lazım. neden dersen forvette iki yedeğin var. orta sahada kim yedek kimse. orta sahada oyuna girip oyunu forse edecek veya hucum organizasyonu çevirecek bir oyuncuda yok sadece mehmet yozgatlı onun da zaten ne yaptığı belli değil. bence mehmet çakır da bu takıma kesin alınmalı yedek olarak çok iyi oyuncu hatta ilk 11 bile oynabilir. Konu alperenkartal tarafından (31-12-2007 Saat 13:25 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |