![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | yaa sağlam o kadar basiretsiz konuşmaların varkı senden şüphe duymaya başladımmm sen koskoca beşiktaşın teknik direktörüsün ama emin oll burda olmaman gerekiyoo sana olan güvencim tamamen kaybolduuu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 2 kişi alacaklarını zaten biliyoruz 1 tanesi defansın ortasına 190 boylarında ve takımın en önemli oyuncusu olacak gelecek hafta açıklanacak büyük ihtimalle. diğerine gelince sol kanat almayı düşünüyorlar çnkü diğer bölgelerde sorun yok i.üzülmez ilede bu işin olmayacağıı biliyorlar. yabancımı yerlimi olur onu bilemem ama canerden tam olarak vazgeçilmedi bunu söyleyebilirim. çünkü caner Beşiktaş'a gelmek istiyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | BANA OHA FİLAN DİYEN OLMUŞ BU BENİM DÜŞÜNCEM HERKES DÜŞÜNCESİNİ YAZSIN KİMSEDE Bİ BAŞKASININ DÜŞÜNCESİNE SAYGISIZCA CEVAP YAZMASIN OLAY FARKLI BOYUTLARA TAŞINIR !!!!! SİNAN DEMEDİ Mİ 1 AY ÖNCE : BEŞİKTAŞIN YAPACAĞI TÜM TRANSFERLERDE İMZAM OLACAK DİYE ? BENDE SORARIM ONA , MADEM KORAY I VERİYON NEDEN ORTA SAHA OYUNCUSU ARIYON? DİAATTA YA KAÇ KEZ ŞANS VERDİN ? MADEM ONU DA SERBEST BIRAKIYON NEDEN DEFANS ARIYON ? BU MU YANİ TRANSFER ??? BÖLYLE Mİ YAPILIR ??? DÜŞÜNCELERİME KATILMAYABİLİRSİNİZ AMA OHA DİYEMEZSİNİZ !!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Stoper ve ortasahaya iki tane adam gibi transfer yaptık mı süper olur.Ortasaha transferini zor görüyorum ama şu anda.Büyük ihtimalle türk olacak bu zaten.Türkiyede öyle bir topçu göremiyorum şu an.Mehmet topuzu saymıyorum çünkü kayseri satmayacağını 1000 kez açıkladı.Yabancı alınacaksada riconun gönderilmesi gerekecek.Bu da bayağı bir zor olur tahminimce...İkisi alınırsa süper olur ama ben adam gibi bir stoperede razıyım açıkçası... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Transferden nede bu futbol işinden zerre kadar anlamıyorsunuz...! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |