![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | haklı olmasına haklısın ama 5 milyon euro avrupadan kral adam alırsın
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Takımın oyunundan yada oyun anlayışından şuan için kimsenin memnun olacağını düşünmüyorum. Zaten bu kadar kısa süre içinde bu takımda bir felsefenin oluşmasını beklemek pekte mümkün değil. He belki bazı aksaklıklar, sakatlıklar olmasaydı durum biraz daha farklı olabilir. Savunmamızın en önemli adamı Gökhan Zan en önemli anlarımızda yoktu. Serdar Kurtuluş çok talihsiz sakatlıklar yaşadı. Tello yine çok kötü bir dönemde sakatlandı.. Ne yazıkki şanssızlıkta bizden yanaydı. İlk haftalarda oyun daha güzeldi. Ama ilerledikçe hakem hataları ve sakatlıklar ne yazıkki oyun anlayışını da tam uygulattıramadı. Çünkü Ertuğrulda ipin ucundaydı sonuçta o yüzden mecburen bi korkak oyun ortaya çıktı... Ama benim kendi düşünceme göre göze iyi gelen bir oyun için belli bir süre geçmesi, oyuncuların birbirine iyice alışması gerekir. Hiçbirşey için geç değil. Takıma yapılan takviyelerin yararlı olacağına inanıyorum. Ve Ertuğrul hocanın da sonuna kadar desteklenmesi gerekiyor. Onca sene sabrettik, anlayış gösterdik güzel günler yakındır inşallah...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Herşey parada değil kardeş fatih terim galatasaray a bir felsefe getirdi başarılı oldu. 40 metrede top uynuyordu galatarsay. lucescu geldi sonra o da başka bir felsefe getirdi. o da başarılı oldu ama ondan sonra darma dağın oldu şuan galatasarayda hiç bir felsefe yok. bir bakıuyorsun forvette kolay rakibe sadece serkan denen genç oynuyor. bir bakıyorsun ümitle nonda yani anlatmak istediğim sadece bir anlayış geliştiriceksin. s | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Zaman gerek.Ezıkler 4 yılın sonuna futbola benzer bıse oynuyolar,gs 4 yıl ustuste sampıyon oldu ancak son 2 yılında guzel futbol oynuyodu bizede zaman ve basarı gerek.Bi anda olabilseydi zaten mılyon dolarlar harcayan mılyon dolarlık antrenoru olan takımlarda hemen yaprdı bunu.Mesela gecen yıl real madrıdın kadrosu ve antrenoru bızım takımı 5e-10a katlardı ama onlarda o kalıteye ragmen 1 yıl boyunca iyi futbol oynayamadılar.Bence şimdilik skorun iyi olması yeterli zamanla oyunda duzelecektir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Verilen hiçbir söz tutulmuyor zaten bizim takımda.! Önüne gelen takımı evirip çevirip batırıp sonrada defolup gidiyor.! Bunun neresinden memnun olallım ki.? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |