![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hasieeee
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben ibrahimin röportajını dinledim ertuğrul hoca hakkında böyle dediğini duymadım sadece delbosqe zamanında 28-29 maç oynadım iyide oynadım delbosqw antremanda gol atınca bile seviniyodu falan dedi.gençeler önem verilmiyor da dedi ki ben buna kızarım işte serdar ö. kaç sene kiralık gitti genç yaşta sonunda aldı formayı.serdar k. denen adam geldi direk olarak formayı kaptı.bobo kiralık geldi şimdi değişilmez oldu fiyatını 3 e 4 e katladı. kendine güvenseydin sende kiralık gitmeyi düşünürdün.fazla şans bulamadığın konusunda sana hak veririm şöyle 4-5 maç arka arkaya 11 çıkamadın.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İyi olmuş.İyikide böyle açıklamalar yapmış.Bu açıklamalar Ertuğrul Hoca'mızı kamçılar.Böyle itlerin ağzının payını alması için bundan sonra sanırım biraz daha konsantre olup işine yoğunlaşacaktır.İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR demişler.Anca gidersin kumarcı ibo....
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İ.Akın a yakışmamış bu demej.! Koray deseydi kabullenebilirdim bi yandan ama İ.Akın ın bunları demeye hakkı yok.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya adam gibi gitmeyi bilmiyor musunuz kardeşim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Röportajı izleyen arkadaşlar bunları söylemediğini ifade ediyor ama başka yerde bu demeçleri verdiyse bilemiyorum.. Delbosque dönemindede çok fazla birşey vermedin takıma. Sürekli senden patlama beklendi işte elimizde patladın böyle... Çok yetenekli olduğun tartışılmaz ama yetenekte yetmiyor adam olmak lazım önce!!! Umarım bunları söylememiştirsin ve yolun açık, şansın bol olsun ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... Konu Nefertiti tarafından (02-01-2008 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |