![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | çok konuşmasın oda takıma nasıl bi katkı sağladı
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne demek nasil katki sagladi ya? adam saf kan bek. simdi koy yine adam gecirmez. bu oyuncu türkiye liglerinde her takimda banko oynar. ama bizimkiler gidip allahin adamini yildiz diye getirir paralari car cur eder. mustafa dogan tam bir profesyonel. oynadigi her macta formasinin hakkini sonuna kadar vermistir. ne kadar iyi bir karaktere sahip oldugunu zaten bu aciklamadan görüyoruz. ama önemli olan yönetim ve hocanin görmesi. bu yönetim ronaldo yu da birden bire kadro disi birakmisti. hemde konya deplasmanina kalkmadan yarim saat önce. adami otobüse almamislar. halbiki ronaldo besiktas da oynadigi sürece ne bir mac ne de bir antreman herhanki bir sebepten kacirmamis. onu bile harcadilar. artik pes yani. vallahi yemin ediyorum sokaktan gecen 10 kisiyi toplayin hepsi daha iyi yönetir. bundan emin im...
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |