![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kop git yaa ezik adam
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #14 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu adama beşiktaşı ağzına alma hakkını kim wermiş.saçama sapan düşünceleriyle ismimizi kötülemesin.bizim onun görüşlerine ihtiyacımız yok
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
| | |
| | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ya fenerlilere ezik diyoduk bide cinconlar çıktı ezik cinconlar maça adam gelmez stadı devletten destek almadan yapamaz sonrada devlet beşiktaşı destekler. biz tayyipin fenerin sahası kapandığında yaptığı konuşmalarıda biliyoruz. bizim bizden başka dostumuz yok
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya aziz üstel le ömer çavuşoğlu tam tencere kapaklar zaten böle mahalle kahvesinde yaptığı yorumlarla etraftakileri güldüren yaşlı amcalar olur ya onlara benzetiyorum, bi ara komik geliyordu atışmaları ama adamların ağzından futbol adına doğru dürüst herhangi bir cümle duymadığım için gerçekten çok sıktılar. Çekilin şu tvlerden artık sizin gibi kaşarlanmış yalaka yazarlar görmek istemiyoruz. Uğur Meleke gibi Mehmet Demirkol gibi Rıdvan Dilmen gibi yorumculara bırakın bu piyasayı, programlarda oturup göbeğini kaşıyan adam modeline bürünmeyin biraz... | ||
| | |
| | #19 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Konuşma tarzından zaten insanın kafasına duvarlara vurası geliyor..Seviyesizlik diz boyu hele Ömer Çavuşoğluyla ıyyy iğrençler tek kelimeyle..Aslında bizde bu gerzeğin konuşmasına tepki vererek hata yapıyoruz...Çünkü insan yerine konupta cevap bile verilmemesi gerekiyor...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben söylediği çoğu şeyin altına imza atarım.özellikle kalkavan konusunda çok haklı.bizim başkan sayesinde çok insan takımı bıraktı..bakkal gibi yönetiyo takımı ve hep kendine borçlandırıyo..vizyon sahibi değil tükürdüğünü yalıyor. yaptığı tek iş başkalarına suç atmak.suçlamak.böyle kluü yönetilmez..bence biraz düşünüp öyle yorum yapmaylıyız..eğer bugun beşiktaş iyi yönetilseydi lig tv oranları böyle olmazdı.carlos gibi yıldızlar bize gelirdi..o yuzden biraz özeleştiri diyorum yönetim adına | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |