![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence ilhan ve pascalin oldugu her mac güzeldi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | stand for bridge deki kartalın kanat sesleri hala kulağımda ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 10-0 lık maç çocuktum beşiktaşın 10 attığını görünce ne kadar sevinmiştim ya bir feneri yendiğimiz şampiyon olduğumuz maç vardı 3-1 di galiba fenerde schumayer oynuyordu barcelona ve celsea unutulmayacak tabi 3-4 lükmaçta beşiktaş tarihinin unutulmayacak maçlarındandı 100 yıldaki gsyi yenip şampiyon olmamız hepsinin üstünde sergen attı şampiyonluk geldi
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 3-4 sezon önce trabzondaki BJK-TS maçına gitmiştik arkadaşlarla.. aramızda 5 tane trabzonsporlu ve 3 tane bjk li var benle beraber e mecburen trabzonsporluların olduğu kale arkasına gitmiştik.. maçı o akşam 5-0 kazanmıştık ama benim unutamadım maç değil polisden yediğim joplar olmuştu.... ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Böyle bir soru sorulduğunda aklıma ilk gelen Chelsea maçıdır.Sonrasında Kadıköy zaferimiz ( O zaman askerdim ben onunda etkisi var (: ) ve son olarak Barcelona maçı.Kartalım döktürüyor,Güntekin Onay coşuyor.Hele o Nihatın direkten dönen şutu (:.Bunlar hafızalarımıza kazınmış maçlardan bazıları.Ha bi de Valencia maçımızı unutamıyorum.90+3 deki talihsiz gol hala gözlerimin önüne gelir düşündükçe.Aklımda daha çok maç var ama ilk aklıma gelen bunlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ezikleri 4-3 yendigimiz maçı unutamıyorum .
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |