![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | maçı kazanda izleyen biri olarakk(reklam yapim ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | |||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
baki hiçde sırıtmadı gayet ii top oynadı , çok top kesti... bu maçta kötü varsa o da cisse | |||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Evet ofans anlamında tek problemli futbolcu aliydi ama iyi pres yaptı cok kostu ama yetmiyor malesef bunlar futbolda.Oraya topuzu alabilsek inanaılmaz bir takım olacağız.Çünkü cok yönlü bir adam topuz.Ayrıca i kaşta sağ bek olmaz stoper o adam stoper topa vurusundan belli ![]() ![]() ![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (08-01-2008 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa baki çok faul yapan bi futbolcu..özellikle tehlikeli bölgelerde bunu sık yapıo ben hiç beğenmedim.
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ben anlamadım neden cisse beğenilmedi bence gayet iyi toplar kesti iyi niyetle mücadele etti ayrıca verdiği paslarda olumluydu özellikle delgadoyo cıkardığı top(bobonun yüzde yüz kacırdığı) süperdi..Doğru düzgün Pozisyon bile vermedik tek önliberolu sistemize rağmen
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kartalkolik19´isimli üyeden Alıntı ![]() maçı kazanda izleyen biri olarakk(reklam yapimquote=aLy_rZa;548311]pardon !!! aynı maçımı izledik ??? baki hiçde sırıtmadı gayet ii top oynadı , çok top kesti... bu maçta kötü varsa o da cisse[/quote] arkadaşlar bgun gerçekten ılk defa çok zevk aldım bu maçtan delgado bobo holosko ve eTELLOO çok gsel 4 tane oyuncumuz var cıssede brs ıyıydı hakkını yemıyelm çok pas hatası yapmadı ama bnce sağ açığada topuz gbı bırı alınırsa harıka olur.serdar özkan ayağnda çok top tutuyo bu maçta dıkkat ettysenız ılk defa bu kadar ısabetlı tek pas yaptık (ALI T. Hariç)) bnce burak ve ı.akın dan sonra yıl sonunda a.tandoğanda gıtmelı vede Defansa 1 tane arkadan ıyı top dağıtıcak oyuncu şart. bu arada tello bobo delgado zaten super ama holoskonun gelmesyle takımda çok gusel olumlu rekabet oldu en olumlu şey ence bu olmalı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |