![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ali Tandoğan gitmesin de şu an ilk 11 de bulunmasın adam hızlı oyuna tek pas sistemine uygun bir oyuncu değil iki saat pas vercek adam arıyo sonra ona da düzgün pas atamıyor özellikle son zamanlarda delgado da ki yükseliş nedeniyle kanat adamları da önem kazandı çünkü delgado hareketli oyuncu sürekli kanatlarla etkileşim içinde oluyor tello ile serdar özkan ile gayet güzel verkaçlar yapabilyor ama tandoğan bi çok atağa nokta koyuyor. Ya kendini geliştirmeli ya da bu takımda yedekten öteye gitmeyi ummamalı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
yüzde yüz haklısın.eski oyun sistemi ile oynayabilir ama artık bu şekilde bi hücüm sürekli hücüm düşünen bi takım için çok çok pasif
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ewet ali tandoğanın arkasında olan arkadaşlar nerde bu adamın ne olduğunu bugun gördünüz daha başka sözü olan var mı burda tartışmıştık.ertuğrul bile dayanamadı çıkardı.adam maçı katletti yalan mı?
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | konya maçından sonra bende artık gıtmesını istıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harbiden ya berbatdı maçta Ali..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | her geçen maçta tescilliyo kendini çok basit pasları atamıyo ki bi de ondan orta yapmasını beklemek çok saflık olur... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ali tandoğana laf eden geçek bjk taraftarı değildir kardeşim tamam bencede o çalımı yememesi lazımdı ama napalım olan olmuş haftaya toromanda öyle çalım yesin onuda takımdan uzaklaştıralım o zaman burası dingonun ahırı değil
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |