|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
11-01-2008, 04:42 | #1 | ||
Yardımcı Admin Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 10 |
Holosko için 'mecburen' V. Manisa'ya verilen tecrübeli oyuncu, yeni kulübüyle anlaşamadı. Ya PAF'a gidecek, ya da oynayacak. FİKRİ SORULMADI Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Holosko'yu çok istemesi, V. Manisa'nın da Koray'ı "olmazsa olmaz" şart olarak öne sürmesi üzerine Ege ekibine verilen Koray'a dönüş yolu açıldı. Koray, fikri bile sorulmadan gönderildiği Manisa ile anlaşamayınca şartlar değişti. İKİ ALTERNATİF VAR Gösterdiği direnç nedeniyle Manisa'nın vazgeçmesi üzerine başarılı futbolcu boşa çıktı. Ümraniye'de tedavisini sürdüren Koray için artık iki alternatif var; ya PAF'a gidip 'yattığı yerden' 600 bin YTL alacak, ya da yeniden siyahbeyazlı formayı giyecek.
__________________ | ||
|
11-01-2008, 09:25 | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | Koray Beşiktaşta çok rahat yedek kulübesinde bekleyecek ve son dakikalarda taze kan olabilecek bir futbolcu. Koşuyo deli gibi mücadele ediyor. Bence gelsin.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
11-01-2008, 09:38 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Ben Koray'ı Beşiktaş'ta oynayacak kapasitede bulmuyorum.üç sene oldu bize geleli hala bir şut atmasını bilmiyo.Attığı şutlar 3 kale üst üste koysan yine gol olmaz.Şu son zamanlarda da aşırı sert oynamaya başladı.Teknik desen yok.Tayfur ayarında bir oyuncu.Sadece yedek otursun diye de bu takımda futbolcu tutulmamalı diye düşünüyorum
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
11-01-2008, 09:41 | #5 | ||
Incirli Kartalı Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 | Koraya helal olsun bende onun yerınde olsam aynı şeyı yapardım..Koray bence geri donup kulubemızde oturması lazım
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
11-01-2008, 10:02 | #6 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | Öyle deme yedek kulübe de çok önemli artık. 11 iyi olsunda gerisi boş diye düşünememek lazım, bu tür oyuncular gizli kahramamnlar asıl takımın yükünü çeken emektar oyuncular. Dediğin gibi tayfur misali. Bence geri dönsün.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
11-01-2008, 12:21 | #7 | ||
gençsafran Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 | gelse bile artık içten sewerek oynamaz
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |