![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 77
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Sayın Ertuğrul Sağlam transfer şart değil demiş neden biliyormusunuz kendisi başka bir takıma muhtemelen 3.Lig takımlarından birine transfer olacakmış da ondan . ama dün gecde bir yere gitmiyorum 2010 kadar buradayım demiş neden mi hangi takım verir ona o kadar maaş beleş para kazanma varken gider mi başka yere zaten kimsede almazya Başkan onu kaleci antrönörü yapsın onu yapar bakın. | ||
| | |
| | #14 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | BU AÇIKLAMALARDAN SONRA ALINAN OYUNCU GORDOOOOOOON HEHE hey gidi beşiktaş
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
| | |
| | #16 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ee bu konusmadan bu roprtajdan sonra hala gordon transferini hoca yapti diyen varmi aranizda acik ve net yonetimin transferi oldugu net sekilde cikmis ortaya
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (12-04-2008 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #17 | |||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ozaman ertugrul hocanın hemen ıstıfa etmesı gerekıyor madem yonetıme bukadar boyun egıyorsa...ozaman yonetım futbolu yonetsın ben bile teknık dırektorluk yaparım...
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
| | |
| | #20 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | evet gerçekten gerek yokmuş bu kadroyşlada batılabiliyormuş gördük. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |