![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yalan haber.Ben sahada öyle bi tartışma göremedim.Olsaydı zaten kimse merak etmesin,düşman ligtv bu kavga görüntülerini pompalardı durmadan ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kardeşm ısterse 30 sne olsn o yedğms golde adamı ızlıyo sankı dakka başı gol atıyoruzda.maçı ıslemeden yorum yapmayalm bnce.liverpol maçında yedğms 3-4 tane gol onun açığı yuzundendı hala neyını savunuyoruz.yıl sonunda 1 tane sol bek veya sol açık alınmalı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sola atouba tarzı bi adam alınsa su an daha iyi olur.Gökhaz Zan iyileşti bu saaten sonra iyi bir stoper bulamazlar bizimkiler bence...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ama tellonun uyarması güzel gerçekten
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | tellonun bu hırsı güzel bence... bizi utandırmayacak demekki.... asılıyor beşiktaşımız için uğraşıyor takımı sahiplendiğinin resmidir bu durum... ilk senesinde çoğu yabancı kolay ısınamıyor... Kaptanında tellonunda olayı uzatacaklarını sanmıyorum, maç hırsı içinde anlık kendini kaybetmelerdir bunlar.
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |