|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
14-01-2008, 15:35 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 17 |
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından organize edilen "Mevlana Hoşgörü ve Örnek Davranış" ödülleri kapsamında, "taraftar" dalında Beşiktaş taraftarı, "Hoşgörü ve Örnek Davranış" ödülüne layık görüldü. UNESCO tarafından 2007 yılının Mevlana yılı ilan edilmesi nedeniyle TÜFAD, Dünya ve Türk futbolunda artan fanatizmin sona erdirilmesi, holigan davranışların terk edilmesi, futbol sahalarında gözlenen şiddet olaylarının önüne geçilmesi için Mevlana hoşgörüsünü yaygınlaştırarak fair-play ruhunu öne çıkarmak maksadıyla 2007 yılı Mevlana Hoşgörü ve Örnek Davranış ödülleri verilmesini kararlaştırdı. Bu kapsamda yapılan değerlendirmeler neticesinde "taraftar" kategorisinde Beşiktaş taraftarı "Hoşgörü ve Örnek Davranış" ödülüne layık görüldü. Ödüller yarın (15 Ocak) saat 16.00'da Konya Ticaret Odası'nda düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edilirken, taraftarımız adına bu anlamlı ödülü Yönetim Kurulu Üyemiz Nedim Sarsmaz alacak. kaynak:resmi site
__________________ gidin ya d&d | ||
|
14-01-2008, 15:52 | #3 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | bir yerden hosgoru edulu alirken diger taraftanda sahamizin kfur yuzunden kapatilmasi cok agrima gidiyor dogrusu lutfen dikkat beyler lutfen dikkat | ||
14-01-2008, 15:59 | #4 | ||
Eye For An Eye Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 40 | vay be güzel... | ||
14-01-2008, 15:59 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bunu herkes biliyor | ||
14-01-2008, 18:11 | #9 | ||
şizofrenik wak'a Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 | beşiktaş twde bu konu hakkında spiker aynen şöle sölemişti yanındaki spor yazarına; 'hocam bu sene en fazla sahası kapanan ama en centilmen seçilen klüp beşiktaş..sizcede bi çelişki yokmu..' helal olsun takımımıza
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |