![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben acikscasi severm böyle dobra adamlari,Ertugrul Hoca hakkinda söylediklerini de dikkat edin Ertugrul un kisa röportaji araya girdikten sonra söylüyor. Hani adama haksiz diyenler olabilir de Ertugrul da kasinmis biraz sanki"Bizim yöneticiler O söylenen futbolculara ulasamadilar bile"diyip adamin gururunu kiriyor.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ertuğrul un orda kastettiği makelele ve evet bence de makelel ile iletişim bile kurulmadı o zamanda. Adam Türkiye ye geldi BJK transferi soruluyo sanki BJK yı ilk kez duymuş gibi bakıyor. Legrotagglie ile de anlaşma sağlanamadı çünkü Juventus o bölgeye adam almadı ve görevi Legrotagglie ye bıraktı, bizim iş yattı. Ertuğrul un tek istemedii carlton cole onun yerine higuain i getirtti yanlış tercih yaptı ama tamamen kusursuz gitcek de değil olacak böle hatalar. Celal Kolot lafla peynir gemisi yürümeyeceğini öğrenememiş galiba. Şimdi takımın başına geçsem herşeyi düzeltirim falan diyo da kendi baştayken ne yapıyordu acaba. Tello yu da asıl bulan Kolot değildir. O sadece transfer görüşmelerini halletti. Bu da başarı tabii ki ama sanki Tello sadece kendi başarısıymış gibi artistik yapmasını anlayamadım. Celal Kolot un çevresi var gerçekten bize faydalı olabilirdi ama Ertuğrul a tavır koyarak en büyük yanlışı yaptı. Gitmeyi sonuna kadar haketti şimdi çıkıp da ben demiştim de değerimi anlayında hödö hödö lerini bırakacak, takım tam rayına otururken o da köstek değil destek olacak yoksa bu takıma başkan olmayı asla kafasından geçirmesin... | ||
| | |
| | #6 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Adam solemiş
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu adamın karakteristik özellikletini hiç beğenmiorum ama bazı gercekleride dobra dobra anlatmıs
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | GERÇEKLER ERTUĞRULCULARIN NEDEN ZORUNA GİTTİ . SİZİN ERTUĞRULUNUZ BU İŞTE VİZYONSUZ , MİSYONSUZ ,BECERİKSİZ BİR ANTRENÖR .... SAYIN KOLOT UN SÖYLEDİKLDERİ A DAN Z YE DOĞRU VE ÇOK HAKLI KENDİSİ. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kop git ya ... bak bakalım besiktas uzaydamı celal kolot....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/49872-celal-kolottan-sok-aciklamalar-13-ocak/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 16-01-2008 23:16 | |
| Untitled document | This thread | Refback | 15-01-2008 12:25 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |