|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
16-01-2008, 14:18 | #11 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Nasıl müzmin sakat değilsin yaa.Senin gibi durmadan sakatlanan başka topçu varmı acaba?Yok...Demekki sorun sende.Elbette şansızlıkta var ama bir yere kadar sonuçta.Kendine iyi bakman lazım büyük takımda oynuyorsan.Yoksa formanı kaparlar bir daha geri vermemek üzere.O zaman görürürüm seni...Yeni gelecek yabancı stoperle g.zanın akıllanacağını düşünüyorum.Onuda kamçılayacaktır bu transfer.Daha akıllı hareketlere yönelir umarım... | ||
|
16-01-2008, 14:21 | #12 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | kronik bi rahatsızlık resmen adamdaki.. ama inş güzel günler onu bekliyor..
__________________ Söz bizde beste beste bizde taklit yok.Mevzuda takmiyoruz geri vitese Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
21-01-2008, 00:08 | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Beşiktaş'ta Gökhan Zan krizi Beşiktaş'ta Gökhan Zan krizi yaşanıyor. Milli futbolcunun sakatlığının geçtiği, ancak yeniden sakatlanma korkusuyla çift kale maçlara bile katılmadığı öğrenildi. Beşiktaş'ta sakatlığı bir türlü uygulamadığı, bu düzelmeyen Gökhan Zan'ın Hollanda'da doktorlar tarafından kendisine verilen programı nedenle sakatlığının düzelme süresinin uzadığı belirtildi. Öte yandan sakatlığının geçtiği belirtilen Gökhan Zan'ın, yeniden sakatlanma korkusuyla idmanlarda çift kale maçlara bile katılmadığı öğrenildi. kaynak ligtv bu haber bana cok ilginc geldi
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
21-01-2008, 01:43 | #17 | ||
Eye For An Eye Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 40 | kadrolu sakat... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |